NB I

Volt kispestit igazolt a Szpari

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kedden, az Ibrány elleni felkészülési mérkőzésen már pályára lépett a Nyíregyháza Spartacus csapatában Karacs Péter. A húszéves támadó jó benyomást keltett, és mivel szabadon igazolható, megállapodtak vele – adta hírül a klub honlapja.

– Egyértelműen a jövő embere lehet, hiszen nagyon fiatal labdarúgóról van szó. Tudjuk, hogy a bennmaradás érdekében most rutinos játékosokra volt szükségünk, de közben hosszabb távra is tervezünk. Szeretnénk olyan tehetségeket a Szparihoz hozni, akik később meghatározó játékossá válhatnak a klubnál. Dato Dartsimelia és a most szerződtetett Karacs Péter is már ezt a vonalat képviseli. Folyamatosan tárgyalunk további magyar tehetségekkel, akik közül nyáron néhánynak szerződést is kínálunk – mondta Brekk János szakmai igazgató.

Karacs Péter Püspökladányban született, majd a debreceni akadémián, később pedig a Honvédban nevelkedett, ahol az NB-II-ben is bemutatkozott. Szerepelt a korosztályos válogatottban is, most két és fél évre szóló szerződést kötött vele a Szpari.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik