NB I

Egy távozó és sok sérült Kispesten

Baráth Botond, Nagy Gergő és Csábi Mihály sem játszhat, Daru Bence az NB II-be távozott.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Alig épült fel bokasérüléséből, máris újabb kényszerpihenő vár Baráth Botondra. A Bp. Honvéd védője a Diósgyőr elleni Ligakupa-visszavágó 26. percében combizom-szakadást szenvedett, felépülése négy-hat hetet vesz igénybe.

Nagy Gergő térdszalag-húzódása szépen javul, akár már ezen a héten elkezdheti az edzéseket. Ayub Daud továbbra is a rehabilitációját végzi. Francis Koné a Vasas elleni felkészülési meccs előtt, a bemelegítés során szenvedett térdsérülést, de hétfőn újra edzésbe áll. Lucas Elias Ontivero combhajlítóizom-sérüléssel érkezett Törökországból, a teljes felépülés még négy hetet vesz igénybe.

Két játékos eltiltás miatt nem léphet pályára a Nyíregyháza elleni bajnoki meccsen. Csábi Mihály ősszel, a Sopron játékosaként, az utolsó fordulóban piros lapot kapott, ami egymeccses eltiltással járt. Anibal Godoy a 17. fordulóban a Győri ETO ellen kapta ötödik sárga lapját, így ő sem játszhat.

A Zalaegerszegi TE FC és a Bp. Honvéd megállapodott Daru Bence átigazolásáról. A fiatal játékos 2009 és 2014 között a Magyar Futball Akadémia növendéke volt, majd az NB II-es Siófokhoz került kölcsönbe. Január elején visszatért Kispestre, de most három és fél éves szerződést kötött az egerszegiekkel – írja a Bp. Honvéd honlapja.

Olvasói sztorik