NB I

Miccoli: Kispest helyett nyugdíj?

Olasz lapértesülés szerint nincs bevethető állapotban a csatár.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Corriere del Mezzogiorno című olasz portálon a Lecce kötelékébe tartozó, ám már Olaszországban is elterjedt hírek szerint a Bp. Honvéddal szóba hozott Fabrizio Miccolival kapcsolatban azt írják, a csatár valószínűleg nem lesz a magyar klub játékosa.

„Pletykák szerint az egykori legendás klub, melynek amezét Puskás, Bozsik és Kocsis is viselte, érdeklődik Miccoli iránt, de senki nem lepődne meg, ha ő maradna Leccében, ahová nemrég érkezett és amelyik klubnak régi rajongója – olvasható a cikkben. – Már csak azért is, mert komoly fizikai problémái vannak, a gyógyulás pedig hosszú időt vesz igénybe és nehéz elképzelni, hogy ilyen állapotban megfelelne a magyar bajnokság követelményeinek” – teszi hozzá a szerző.

Miccoli a Lecce legutóbbi mérkőzését is csak a nézőtérről figyelte, az olaszok szerint a legvalószínűbb, hogy marad Leccében, de már csak szurkolóként. Fabio Cordella, a Honvéd nemzetközi igazgatója is úgy nyilatkozott korábban: Miccolinak kell eldöntenie, Kispestre igazol vagy visszavonul.

Olvasói sztorik