NB I

Miccoli mégis a Honvédba jön?

Olasz sajtóhírek szerint a rutinos csatár hétfőn távozik a Leccétől, majd Kispest felé veszi az irányt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Először december végén szolgáltatott témát az olasz és a magyar sportsajtóban, hogy esetleg hazánkban, a remek olasz kapcsolatokkal rendelkező Bp. Honvéd csapatában folytatja pályafutását Fabrizio Miccoli, a Juventus és a Palermo korábbi, a Lecce jelenlegi csatára, de akkor meghiúsult a szerződéskötés, ráadásul a 35 éves játékos nem sokkal később meg is sérült.

A történetben most fejleményekről olvashatunk Gianluca Di Marzio honlapján, aki azt írja, hogy bár korábban úgy tűnt, Miccoli és a Lecce kapcsolata soha nem ér véget, ez most mégis bekövetkezhet. A rutinos támadó kiszorult a kezdőcsapatból, mert az új edző nem számít rá, úgyhogy valószínűleg felbontják a szerződését.

Eddig úgy volt, hogy a Leccéből vonul majd vissza a klub emblematikus figurája, a hétfői tárgyaláson mégis a távozása lesz a téma, a Honvéd pedig készen áll, hogy leigazolja Miccolit, ha tényleg elhagyja a Leccét.

A kispestiek nemzetközi igazgatója, Fabio Cordella a colpoditaccoweb.it oldalon megerősítette, hogy a magyar klub továbbra is szeretné leigazolni az ismert játékost.

– Ahogy régebben is mondtam, köztem és Fabrizio barátom között remek a kapcsolat, úgyhogy tisztában vagyok a helyzetével. Megismétlem, hogy a Honvéd már készíti Miccoli mezét… De ne feledjük, hogy ő még a Lecce játékosa, és még nem hozták meg a végleges döntést. Miután minden megoldódik, akkor kell megállapodnunk. Most neki kell eldöntenie, hogy eljön hozzánk, vagy visszavonul – mondta Cordella.

Ne feledjük, szombat óta ismét az olasz Marco Rossi a kispestiek edzője, ami szintén az itáliai csatár érkezése mellett szólhat…

Olvasói sztorik