NB I

Nem kellene Puskás mezszáma

Alessandro Del Piero nem 10-es, hanem 7-es számmal játszana a Bp. Honvéd színeiben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az olasz szakíró, Gianluca Di Marzio megkérdeztea Bp. Honvéd nemzetközi igazgatóját, Fabio Cordellát, mennyi esélyt lát Alessandro Del Piero és Fabrizio Miccoli leigazolására. A nyilatkozatból megtudhattuk, hogy a Juventus egykori Bajnokok Ligája-győztese nem tartana igényt Puskás Ferenc régi mezszámára…

– Del Pieróval már augusztusban beszéltem, de visszautasított, mert már elkötelezte magát Indiába, és nem volt elég időnk megszerezni a szükséges dokumentációt és garanciákat, hogy megkössük a megállapodást – kezdte Fabio Cordella. – Most lejárt a szerződése, és mivel jóban vagyunk, elkezdtünk beszélgetni a lehetséges Budapestre érkezéséről, de százalékokat nem mondanék. Alessandro nem valami szép tapasztalatokkal távozott Indiában, és ez nem az ő hibája, a belga edző miatt nem érezte jól magát. Meggyőződésem, hogy még mindig nagy segítségére lehet annak a csapatnak, ahol játszani fog. Személy szerint azt mondom, amíg van okunk hinni, addig megyünk előre és bízunk az üzletben. Nem fogok számokról beszélni, mert még túl korainak tűnik.

Fabrizio Miccolival kapcsolatban megtudhattuk, hogy jelenleg még nincsenek folyamatban a tárgyalások a kispestiek és közte.

– Fabrizio és én már régóta barátok vagyunk, gyakran viszontlájuk egymást. Azt mondtam, hogy egy mez mindig lesz számára annál a klubnál, ahol dolgozom. A Lecce színeiben harminc meccsen tizenhét gólt, mégis megkérdőjelezték. Tudom, és mindenki tudja, hogy nem elégedett azzal, ami ott történik. És ha elhagyja a Leccét, akkor jöhet a Honvédba. A tárgyalások még nem kezdődtek el, csak barátként beszélgettünk, de soha ne mondd, hogy soha – vélekedett a kispestiek nemzetközi igazgatója.

Cordella azt is elmesélte, hogy Del Piero nem tartana igényt Puskás Ferenc régi mezszámára, a 10-esre, inkább 7-es lenne, mint a válogatottban.

Olvasói sztorik