NB I

Király dícséri Simon Krisztiánt

Az 1860 München korábbi kapusa, valamint a Fradi légiósa is nyilatkozott a kékek új játékosáról.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Király Gábor véleményét is kikérte a német Bild az 1860 München új igazolásáról, az Újpestről érkezett Simon Krisztiánról. A magyar kapus, aki hosszú évekig védett a Bundeslia II-es csapatban, elismerően beszélt honfitársáról.

– Románia ellen együtt játszottam vele a válogatottban. Gyors és technikás játékos, akinek az akaratereje is megvan – idézi a lap Király Gábort, aki szerint honfitársának megvannak az adottságai ahhoz, hogy érvényesülni tudjon Németországban. – Adott a lehetőség a számára, persze nagyon keményen kell dolgoznia. A hozzáállása megfelelő ahhoz, hogy érvényesüljön – tette hozzá Király Gábor.

Az 1860 München sportigazgatója, Gerfard Poschner mindehhez annyit tett hozzá: régóta figyelték Simon Krisztiánt, akinek a gyorsasága segíthet a támadójáték veszélyesebbé tételében.

A Fradi-légiós is megszólalt

A tz.de oldalona német Benjamin Lauth, a Ferencváros jelenlegi, az 1860 München korábbi játékosa is méltatta Simont:

– Gyors játékos, aki különösen a széleken képes kiemelkedő teljesítményre. A derbin ő szerezte ellenünk a győztes gólt, azon a meccsen nagyon jól játszott. Még csak huszonhárom éves, tehát nagy perspektíva van benne.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik