NB I

Millió eurós bébi érkezett

A török Galatasaray bejelentette az argentin Lucas Ontivero kölcsönadását a Honvédnak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hétfőn megírtuk, hogy a tavaszt kölcsönben a Bp. Honvéd csapatánál tölti a Galatasaray húszéves szélsője, az argentin Lucas Ontivero, akinek jelenleg nincs esélye bekerülni az isztambuliak keretébe, ezért kerülhet Kispestre.

FRISS:

Kedden este rövid közleményjelent meg a Galatasaray honlapján, amelyben bejelentették, hogy Lucas Elias Ontivero a jelenlegi szezon végéig a Honvéd csapatát erősíti.

Korábban írtuk:

A spanyol Real Madrid utánpótlásában nevelkedett, majd megfordult az angol Tottenham Hotspur és az olasz Genoa korosztályos csapataiban is. Később szerepelt az argentin Independiente, az uruguayi CA Fénix és a török Gaziantepspor együttesében is. Fiatal kora ellenére igazi világvándorról van szó, de a mértékadónak tartott transfermarkt.de portál szerint a becsült piaci értéke 1,2 millió euró, ezzel a ferencvárosi Roland Lamah után az NB I mezőnyének második legértékesebb játékosa lenne!

A játékos kedden délelőtt nyilatkozott a calciomercato.itoldalon, és elmondta: visszatérhetett volna Olaszországba, de Palermóban és az Internél is az volt a baj, hogy nem EU-állampolgár. A milánóiakhoz Roberto Mancini vezetőedző hívta, akivel a Galatasaraynál együtt dolgozott.

– Egy kicsit szomorú vagyok, de mindig elfogadom az isten akaratát. Igaz, hogy az Interhez is mehettem volna… Mancini nagyszerű edző és a legjobb ember, akivel valaha találkoztam a labdarúgásban, nagy szíve van. Remélem, hogy a jövőben visszatérhetek Olaszországba, ez számomra nem kétséges. Dolgozom tovább, és igyekszem folyton fejlődni. Most a Honvéd csapatához megyek, és remélem, ez az időszak is hasznos lesz számomra. Száz százalékig arra koncentrálok, hogy játszhassak, és segítsem a csapatot, hogy elkerülje a kiesést. A futball az álmom, és fantasztikus lenne, ha ezt egy nap ismét Olaszországban tehetném – mondta Lucas Ontivero.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik