NB I

Törököt fogott a Honvéd?

A húszéves argentin szélső a második legértékesebb játékos lehet az élvonal mezőnyében.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A török futbolarena.com cikkeszerint a tavaszt kölcsönben a Bp. Honvéd csapatánál tölti a Galatasaray húszéves szélsője, az argentin Lucas Ontivero. Jelenleg nincs esélye bekerülni az isztambuliak keretébe, ezért kerülhet Kispestre.

Érdekesség, hogy a spanyol Real Madrid utánpótlásában nevelkedett, majd megfordult az angol Tottenham Hotspur és az olasz Genoa korosztályos csapataiban is. Később szerepelt az argentin Independiente, az uruguayi CA Fénix és a török Gaziantepspor együttesében is, tehát fiatal kora ellenére igazi világvándorról van szó.

Aki éppen ezért csak legyintene rá, annak felhívjuk a figyelmét, hogy a mértékadónak tartott transfermarkt.de portál szerint a becsült piaci értéke 1,2 millió euró, ezzel a ferencvárosi Roland Lamah után az NB I mezőnyének második legértékesebb játékosa lenne.

Korábban írtuk:

Az olasz Lazio kölcsönadja a Bp. Honvédnak húszéves horvát védekező középpályását, Josip Elezt – írja Gianluca Di Marzio honlapja. A korábbi utánpótlás-válogatott játékos fél évre érkezik Kispestre. Legutóbb a Grisetto csapatában szerepelt az itáliai harmadosztályban.

Ha hinni lehet a külföldi sportsajtó híreinek, akkor a Honvédnál küszöbön áll a venezuelai Jesús Meza, a mexikói David Izazola és a togói Francis Koné szerződtetése; a cseh csatár, Michael Rabusic viszont nem jön, ő az olasz másodosztályban folytatja.

Olvasói sztorik