NB I

Hazautazik a Videoton

Befejeződött a székesfehérváriak januári edzőtáborozása.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Pénteken délelőtt még edzést tartott Joan Carrillo Milan vezetőedző, délután pedig elindult hazafelé a Videoton FC küldöttsége, és majd a késő éjszakai órákban érkezik Székesfehérvárra – írja a vidi.hu.

Az élvonal listavezetője 14 napot töltött Spanyolországban, a marbellai edzőtáborban. Ezalatt összesen 18 nagypályás edzésen és két felkészülési mérkőzésen vettek részt a játékosok, de kétnaponta konditermi foglalkozás is szerepelt a programban.

Az idei év első felkészülési mérkőzését a spanyol UD San Pedro ellen játszották, és magabiztos 5-1-es sikert értek el a negyedosztályú csapat ellen. Másodjára már jóval komolyabb erőfelmérő következett, a jövő héten már a Bundesliga 2-ben bajnoki mérkőzést játszó, vagyis lassan csúcsformába kerülő TSV 1860 München volt az ellenfél, amely 2-0-ra nyert a fehérváriak ellen.

Az edzéseken kívül több jó hangulatú esemény is szerepelt az edzőtábor programjában. A labdarúgók emellett két szabad délutánt is kaptak, amikor a közeli, tengerparti Marbellába látogathattak.

Miután pénteken késő éjszaka megérkezik Székesfehérvárra a Vidi, a hétvége teljesen szabad lesz, a felkészülés pedig hétfőn délután immár Sóstón folytatódik. Joan Carrillo minden hétköznap edzést tart majd, február 6-án pedig visszatér Spanyolországba a csapat, és a tervek szerint négy felkészülési meccset játszik.

Olvasói sztorik