NB I

Kovács Gábort hívja a Diósgyőr

Először a paksi klubbal kell megegyeznie a DVTK-nak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A 27 éves védő, Kovács Gábor kivásárlása ügyében tárgyalásokat folytat a diósgyőri klubvezetés a Paksi FC illetékeseivel – írja a boon.hu.

– Nem titok, hogy nagyon szeretnénk megszerezni Kovács Gábort, akit jó játékosnak tartunk, de mivel érvényes szerződése van a Pakssal, így előbb velük kellene dűlőre jutnunk. Ezen a szálon is folynak a tárgyalások – mondta Árki Gábor sportigazgató.

A szerdai felkészülési mérkőzést a pálya mellől nézte végig a 27 éves szerb középpályás, Milos Krsztics, aki a DVTK-val edzett az elmúlt napokban. Tomiszlav Szivics vezetőedző elmondta: tudja, mire képes a játékos, és szívesen látná a csapatában, szerződtetett játékosként.

– Tárgyalásban vagyunk a labdarúgóval. Az anyagiak terén ismerjük egymás számait, hogy mennyiért írna alá, illetve hogy mi mennyit gondoltunk neki adni, innen kell folytatnunk az egyeztetést – válaszolta Árki Gábor.

A DVTK felnőtt keretéhez tartozó Szabó Balázs a közelmúltban az NB II-es Sopronnál járt próbajátékon, és jelenleg úgy tűnik, nagy valószínűséggel fél évre kölcsönadják az SVSE-nek.

Csütörtökön ismét egy másodosztályú csapat ellen lép pályára hazai környezetben a DVTK: ezúttal a Mezőkövesd lesz a miskolci műfüves pálya vendége, 14 órától.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik