Kikapott a Dunaújváros

A Maribor 3-1-re verte Dobos Barna csapatát.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kedden délután a Bajnokok Ligája-induló szlovén NK Maribor ellen játszott felkészülési mérkőzést a Dunaújváros. A magyar együttesben ezúttal sem lépett pályára Vaskó Tamás, valamint a szintén közelmúltban igazolt Goran Marics, ráadásul a Bölcske ellen megsérült Böőr Zoltán sem állhatott Dobos Barna rendelkezésére – írja a dunaujvaros.com. Az újvárosiak kapujában feltűnt a szlovén Szafet Jahics, akit Zalaegerszegről és Kaposvárról ismerhetünk, illetve a mezőnyben az ukrán Vologyimir Fedoriv, aki előzőleg a Szevasztopol játékosa volt.

A Lendván rendezett találkozó első félidejében a Maribor hatalmas tempót diktálva, Volas és Bohar találataival 2-0-ra elhúzott. Egy-egy lehetősége ugyan volt a DPASE-nek is, de azokat nem sikerült értékesítenie. A fordulást követően Mendy háromra növelte a szlovénok előnyét. A mérkőzés hajrájában tizenegyesből sikerült a szépítés a magyaroknak. Az előretörő Csehit állították meg szabálytalanul a tizenhatoson belül, majd a jogos büntetőt Papp Máté magabiztosan értékesítette.

A Dunaújváros a látottak alapján tisztességgel helyt állt a szlovén listavezető ellen. Dobos Barna ismét több játékost kipróbált, az első játékrészhez képest a másodikra majdnem teljes sorcserét hajtott végre – írja a dpase.hu.

Felkészülési mérkőzés

NK Maribor (szlovén) – Dunaújváros PASE 3-1 (2-0)

Lendva

DPASE: Jahics – Sárközi, Farkas V., Fedoriv, Csehi T. – Petneházi, Papp M., Nikházi, Thiago – Tóth T., Orosz M. Cserék: Lázár Zs., Jakab D., Hajdók, Sóron, Szekeres A., Villám, Godslove. Edző: Dobos Barna

Gólszerzők: Volas (31.), Bohar (37.), Mendy (49.), illetve Papp M. (tizenegyesből 78.)