NB I

Aláírt a Juventus-kapus a Halinál

Laurentiu Branescu mellett az olasz Andrea Mancini és Raffaele Alcibiade is szerződést kötött.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Raffaele Alcibiade, Andrea Mancini és a román kapus Laurentiu Branescu is aláírta szerződését a Haladásnál – számolt be a szerződéskötésekről az átigazolási ügyekben jól értesült olasz újságíró, Gianluca Di Marzio saját honlapján.

A cikkben már egy képet is közöltek, amelyen a játékosok a nevükkel ellátott Hali-mezt tartják a kezükben. A szerző szerint Mancini két és fél évre kötelezte el magát a szombathelyiekhez, és a klub állítólag továbbra is Európa Liga-álmokat szövöget… Pedig első körben csak szeretne bennmaradni az NB I-ben!

A szerződéskötésekről este fél 8-kor a klub hivatalos honlapja is beszámolt. Eszerint a Bp. Honvéd 24 éves védője, Raffaele Alcibiade tavasszal kölcsönben futballozik a szombathelyieknél, akiknek opciós joguk van az idény végén a végleges szerződtetésére.

A 25 éves, támadó középpályásként és támadóként bevethető argentin-olasz Leandro Martínezt a Győri ETO-tól vásárolta meg a Haladás, másfél évre írt alá.

A 22 éves támadó középpályás, a Honvéddal októberben szerződést bontó Andrea Mancini tavasszal szerepel zöld-fehérben. A Juventustól fél évre kölcsönvett, húszéves román kapus, Laurentiu Branescu szintén fél évig véd a vasiaknál.

A Győri ETO futballistája, Dudás Ádám szerdán írja alá szerződését. A játékosok a törökországi edzőtábort követően sajtótájékoztatón is bemutatkoznak.

Olvasói sztorik