NB I

Hét áldozat a Haladásnál

Szentes Lázár tisztogatásának hatására több játékos is szabadon távozhat a szombathelyiektől.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Zajlik az élet a Haladásnál; a szombathelyiek az utóbbi két hétben több érkezők is bejelentettek, már náluk készül Andrea Mancini, Raffaele Alcibiade, Nagy Patrik, Dudás Ádám, Leandro Martínez és Laurentiu Branescu is. A távozók listáját eddig a Mezőkövesdre szerződő Dvorschák Gábor, a ZTE-hez igazoló Szakály Attila és a szlovákiai Bőshöz elpasszolt ukrán Andrij Jefremov jelentette, de nagyon úgy néz ki, hogy velük még nem ér véget a Haladást elhagyó játékosok névsora.

A haladasfc.hu információi szerint Szentes Lázár a jövőben nem tart igényt Zamostny Balázs, Városi Viktor, Farkas Márk, Gyurján Bence, Nagy Olivér és Mursits Roland szolgálataira. A játékosokat szerződés köti a klubhoz, ennek ellenére szabadon távozhatnak. Mint ismert, a Hali szerdán utazik a törökországi edzőtáborba, de a felsorolt futballisták el sem utaznak a csapattal.

FRISS:

Este a klub hivatalos honlapján is megjelent, hogy megfelelő ajánlat esetén, élő szerződése ellenére távozhat Városi, Gyurján, Mursits, Farkas, Nagy, Zamostny, valamint a harmincéves szlovák védekező középpályás, Kamíl Kopúnek.

Olvasói sztorik