NB I

Játszania kell a román Hali-kapusnak

A Juventus azért éppen Szombathelyre adja kölcsön Branescut, mert ott biztosan játszani fog.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A stiri-sport.com cikkearról árulkodik, hogy minden bizonnyal a Haladás csapatában folytatja pályafutását a fiatal román kapus, Laurentiu Branescu. Az olasz Juventus játékosa a szombathelyiek honlapja szerint hétfőtől próbajátékon szerepel a kiesőhelyen telelő együttesnél, de úgy tűnik, ez csak formaság.

Daniel Stanciu, a Dinamo Bucuresti elnöke a román DigiSport televízióban elmondta, hogy ők is megpróbálták megszerezni a kapust (minden bizonnyal a makacs hátsérüléssel küszködő magyar Kovács Zoltán helyére), de annak ellenére sem jártak sikerrel, hogy félig még mindig az ő tulajdonukban van – és az esetleges későbbi továbbértékesítéséből nagyobb arányban részesednének –, mert a torinóiak olyan csapatot keresnek számára, ahol biztosan védeni fog.

Vajon honnan gondolják, hogy erre Szombathelyen lehetősége lesz? Csak nem az olasz menedzser, Massimiliano Caroletti ígérte meg nekik?!

Az új generáció legígéretesebb román kapusának tartják Branescut, ennek ellenére a Juve Stabia és a Virtus Lanciano színeiben sem kapott számottevő lehetőséget a közelmúltban. A bukarestiek hosszabb távra szerették volna leigazolni, de a Juventusnál erről hallani sem akartak, ők csak féléves kölcsönadásban gondolkoznak, aztán visszarendelik magukhoz, vagy ismét kölcsönadják, máshova.

A román DigiSport honlapjanem mellesleg megírta, hogy a román fiatal a közelmúltban 2020-ig meghosszabbította szerződését a Juventusnál.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik