NB I

A Fradi is edzésbe állt hétfőn

Az első edzésen labdás gyakorlatokat végeztek, keddtől pedig az alapozásé lesz a főszerep.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra a Ferencváros, amely a bajnokságban mindenképpen dobogón szeretne végezni, emellett a Magyar Kupában és a Ligakupában is versenyben van még – utóbbi két sorozatban egyaránt a negyeddöntő lesz a következő feladat.

Annak érdekében, hogy ezeket a feladatokat minél sikeresebben teljesítsék, hétfőn, szűk egy hónapos pihenő után a labdarúgók visszatértek a klub népligeti központjába. A hosszú szünet után a játékosok már várták a visszatérést.

Az első nap még nem a kőkemény alapozásról szólt: előbb átestek az ilyenkor szokásos egészségügyi és erőnléti vizsgálatokon. Az első edzésen labdás gyakorlatokat végeztek, keddtől pedig az alapozásé lesz a főszerep, mert a játékosoknak a szezon kezdetére tökéletes erőállapotba kell kerülniük.

Az FTC tagjaként kezdte meg a felkészülést a Ferencvárosba 17 év után hazatért Hajnal Tamás is. A szakmai stáb is bővült a téli szünetben: az utánpótlást segítő szakember, Theo Schneider korábban már Dortmundban is dolgozott együtt Thomas Doll vezetőedzővel, és olyan későbbi világsztárok nevelésében működött közre, mint Mario Götze vagy Nuri Sahin.

A téli szünet végeztével a teljes keret visszatért – az idei első csapatmegbeszélésről egyedül Csilus Ádám maradt le iskolai kötelezettségei miatt.

Az alapozás megkezdése után, a jövő héten már mérkőzést is játszik a Fradi: január 21-én, szerdán a Fejér megyei első osztály éllovasa, az Iváncsa lesz az ellenfél, míg január 24-én, szombaton a szlovák élvonal harmadik helyén álló Senicával mérkőznek a zöldek. Ezt követően a csapat törökországi edzőtáborba utazik – írja a klub honlapja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik