NB I

Nem igazak a Fradi elleni vádak

Az egyesület egykori alkalmazottja keverte bele a sikkasztási ügybe a fővárosi klubot.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az Esti Újság arról számolt be, hogy több millió forintos sikkasztási és hűtlen kezelési ügyben ügyészi utasításra nyomoznak az FTC Zrt. vezetése ellen. Az FTC Zrt-t érintő nyomozás tényét honlapunk érdeklődésére dr. Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség sajtószóvivője megerősítette, ám az nem derült ki, mikor történt a feltételezett bűncselekmény.

A Ferencváros vezetősége szombaton reagált az ügyre. Mint kiderült, személyes ellentétek állnak a háttérben: a klub egykori dolgozója tett feljelentést volt élettársa ellen, ebbe a vitába keverte bele az Esti Újság szerkesztőjeként a fővárosi klubot. Az FTC vezetősége az alább olvasható közleményben jelezte, egyetlen jelenlegi alkalmazottja sem érintett az ügyben.

A klub közleménye:

A Ferencvárosi Torna Club határozottan visszautasítja és megteszi a szükséges jogi lépéseket a sajtóban különféle hamis címmel megjelent írások ügyében, amelyek alapjául egy estiujsag.hu internetes felületen megjelent hazug cikk szolgál.

Az ominózus felület szerkesztője az a Cs. Tibor, aki volt élettársát jelentette fel, és aki 2012-ig valóban az FTC kommunikációs ügyeit intézte. Azonban szó sincs a jelenlegi vezetés érintettségéről, holott a cikk és az átvett írások is azt sugallják inkorrekt módon. Az ügyben a klub egyetlen jelenlegi alkalmazottja sem érintett, egy szomorú, elfajult személyes ügy áll a háttérben, a gyermekeikért viaskodó édesapa és édesanya küzdelme. Az FTC eddig éppen miattuk, a családi dráma miatt nem kívánt a nyilvánosság előtt foglalkozni vele, de Cs. Tibornak semmi sem szent, mindenkit belekevert, azt követően, hogy két gyermeke édesanyját rabosíttatta.

Az ügyhöz az FTC nem kíván többet hozzáfűzni.

Olvasói sztorik