NB I

Szolnoki Roland hosszabbított

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az őszi idény során egyre jobb teljesítményt nyújtó Szolnoki Rolandra hosszútávon számít a Videoton, ezért 2017. június 30-ig szóló szerződést kapott – számol be a vidi.hu.

Szolnoki Roland 2011 nyarán mutatkozott be az élvonalban. Eddig összesen 66 alkalommal szerepelt az NB I-ben. Szerződése 2015 decemberében járt volna le, a klub vezetősége azonban úgy döntött, hogy meghosszabbítja.

– A menedzserem, Hrutka János karácsony előtt közölte velem, hogy különleges karácsonyi ajándékban lesz részem, ugyanis már akkor eldőlt, hogy január elején meghosszabbítja velem a Vidi a szerződésemet. Természetesen nagyon boldog vagyok, hogy továbbra is számít rám a Vidi. Eddig sem voltak motivációs gondjaim, azonban ez egy plusz löketet adott nekem, már nagyon várom, hogy jövő héten elkezdjük a felkészülést. Fontos számomra, hogy érzem a klub részéről a bizalmat. Nagyon sokat köszönhetek a csapattársaknak, akik rengeteget segítettek abban, hogy egyre jobb teljesítményt tudjak nyújtani a pályán. A legfőbb célom, hogy a következő években minél több serleget nyerjünk a csapattal. Nagy álmom, hogy bajnoki címet ünnepelhessek a Vidivel. Kétezer-tizenegyben ugyan nagyon közel voltam a csapathoz, de abban a szezonban még nem léptem pályára bajnokin az első csapatban. Tavaly az U21-es válogatottból kiöregedtem, és persze azon vagyok, hogy idővel a felnőtt nemzeti csapatban is bemutatkozhassak. Jelenleg azonban minden idegszálammal a Vidire koncentrálok, és arra, hogy minél sikeresebbek legyünk – nyilatkozta a klub honlapjának Szolnoki Roland.

– Roland, bár nem a legjobban kezdte a szezont, az akaratereje és a jó értelembe vett fanatizmusa folyamatosan vitte őt előre, és egyre több lehetőséget kapott, végül pedig a kezdőcsapat állandó tagja lett. A teljesítménye is hétről hétre javult. Számomra ezek a klub jövőjével kapcsolatban nagyon fontos emberi tényezők. Olyan emberekkel fogunk tudni ugyanis eredményeket elérni, akik érzik, hogy csak úgy lehet a csapatban maradni, ha teljesítenek, és az egész életüket alárendelik annak, hogy labdarúgók legyenek. Rolanddal kapcsolatban csak pozitívumokat tudok mondani. Az ő példája is bizonyítja, hogy érdemes ma Magyarországon fiatalon jól futballozni. A Videoton FC mindig oda fog figyelni a klub értékeire. Úgy gondolom, Szolnoki Roland egy nagy lehetőséget kapott, amire rászolgált, a többi pedig most már elsősorban rajta múlik – mondta Burcsa Győző klubigazgató.

Olvasói sztorik