NB I

Videoton: nincsenek érdeklődők

Burcsa Győző elmondta, hogy egyelőre senki nem jelentkezett be Nemanja Nikolicsért.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Videoton a januári átigazolási szezonban is szeretné megtartani Nemanja Nikolicsot, noha a válogatott csatárnak a nyáron lejár a szerződése, így klubja csak most kaphatna érte pénzt.

A fehérváriak hosszú távú célja egy nemzetközi szinten is versenyképes együttes felépítése – mondta a molcsapat.hu oldalon a klubigazgató. Burcsa Győző kiemelte: ahhoz, hogy a csapat sorozatban bajnoki címért küzdjön, nagyon fontos, hogy legyen tartása.

A klubvezető azt szeretné elérni, hogy mire átépítik a Videoton stadionját, addigra az európai kupákban csoportkörös csapatuk legyen, ehhez kell a megfelelő keretet kialakítani. „Ez persze nem azt jelenti, hogy ez fél éven belül megtörténik” – tette hozzá Burcsa Győző.

Nikolics Nemanjáról azt mondta: szeretnék megtartani, de nem tudják, milyen tervei vannak a támadónak és a menedzserének. Hangsúlyozta: több érdek ütközik, mert ugyan megtartanák a góllövőlistát vezető játékost, aki viszont valószínűleg szeretné magát kipróbálni egy erősebb bajnokságban. Hozzátette: a klub a lehetőségeihez képest a legelőnyösebb feltételeket kínálja Nikolicsnak.

Burcsa azt mondta, egyelőre nincsenek érdeklődők az egyesület játékosai iránt. A kulcsjátékosok közül az év legjobbjának választott Juhász Rolandnak még másfél évig érvényes a megállapodása, a szintén lejáró szerződésű Filipe Oliveirának pedig új, a korábbinál kedvezőbb ajánlatot tett az egyesület.

Olvasói sztorik