NB I

Egy nullát kifelejtett a Videoton

A horvátok szerint nevetséges ajánlatot tett a székesfehérvári klub a 22 éves balhátvédért.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az index.hr cikke alapján karácsony előtt beszámoltunk róla, hogy a bajnoki listavezető Videoton 25 ezer eurós ajánlatot tett a nehéz anyagi helyzetben lévő eszéki klubnak a 22 éves balhátvéd, Borna Barisics játékjogáért. A portál információi szerint több klub is szívesen látná soraiban a tehetséges játékost, azonban az NK Osijek szóvivője, Mario Mihics szerint az egyetlen komoly és konkrét ajánlatot a székesfehérváriaktól kapták.

Ehhez képest a 24sata.hr arról ír, hogy az eszékiek nevetségesnek tartják az említett összeget, és ha hozzátesszük, hogy Barisics becsült piaci értéke a mértékadónak tartott transfermarkt.de szerint 400 ezer euró, akkor bizony igazuk van…

A székesfehérváriak minden bizonnyal a horvát klub válságos pénzügyi hátterére apellálva akarták elvinni bagóért a védőt, de a jelek szerint a Dinamo Zagreb lesz a befutó. A cikk szerint hétvégére nyélbe ütik az üzletet a fővárosiakkal.

– Amikor megláttuk ezt az összeget, azzal hülyéskedtünk egymás között, hogy valószínűleg elfelejtettek egy nullát – nyilatkozta az egyik eszéki klubvezető, Zdravko Mamics, aki viccesen hozzátette, hogy ez még a kávé és a szendvicsek költségeire sem lenne elég.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik