NB I

Somalia hazájában jótékonykodott

A Ferencváros brazil játékosa nem felejtette, hogy honnan jött.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Ferencváros támadója, Somalia a fradi.hu-nak adott nyilatkozatában először Dibusz Dénest dicsérte, majd elmondta, hogy otthon töltötte az ünnepeket.

– Dibusz Dénes hihetetlenül magabiztos volt. A kapusoké egy különleges, nagyon fontos poszt. Nekünk, mezőnyjátékosoknak éreznünk kell, hogy a kapus ott van mögöttünk, és akkor is számíthatunk rá, ha netán áthámozza magát rajtunk az ellenfél. Dénes rengeteg bravúrt bemutatott az ősszel, hálásak lehetünk neki, mert kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Ehhez kell mérnünk magunkat is – kezdte Somalia.

A brazil támadó otthon töltötte az ünnepeket, és a Magyarországról vitt ajándékok sem maradhattak el.

– Fél éve nem láttam már a családomat, ezért az őszi szezon végén hazautaztam Brazíliába. Nagyon jó érzés volt újra velük, és az otthoni barátaimmal lenni. Sok ajándékot, ferencvárosi mezt és sálat is vittem, sőt néhány szegény srácot cipőkkel is megleptem. Nem felejtem el honnan jöttem, szeretnék segíteni rajtuk is.

Arra a kérdésre pedig, hogy mit vár a tavasztól, határozott véleménnyel válaszolt.

– Egyrészt már nagyon várom a téli felkészülést, másrészt azt, hogy az a fejlődés, ami az ősszel jellemzett bennünket, ne szakadjon meg. Ebben a csapatban bőven benne van a dobogó, ezért szeretnénk éremmel zárni ezt a szezont, míg a Magyar Kupát jó lenne az első helyen zárni. Ezért fogunk küzdeni – zárta Somalia.

Olvasói sztorik