NB I

Stadiont vegyenek!

Stadler József javában árulja egykori birodalmának ékkövét, az akasztói Nou Campot, áron alul. Ezen felbuzdulva elképzeltük, milyen hirdetéseket adhatnánk fel 25-30 év múlva az idén vagy a közeljövőben átadásra kerülő ékszerdobozokkal kapcsolatban, ha a dolgok esetleg úgy alakulnának...

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Aki járt valaha a Stadler-stadionban, most pedig az egykori tulaj hirdetését olvassa a „lim-lom” rovatban az apróhirdetések között, az tudhatja, a világ dicsősége és a stadionok szépsége múlandó. Ám egy leleményes hirdetéssel menthetjük, ami menthető, és vonzóvá tehetjük későbbi korok vevőinek álmaink arénáját!

Íme, a példák, természetesen fikciós alapon. 2044 körül vagyunk, a nemzetközi helyzet addig fokozódott, míg nem maradt más hátra, vevőket csábítani a nézőket hasztalan csábító arénákba.

Puskás Ferenc Nemzeti Aréna, Budapest

A stadion eszmei értéke meghatározhatatlan, valutában kifejezhetetlen, minden ajánlatot megfontol a Nemzeti Együttműködés És Stadionhasznosító Közbeszerzési Zrt. A vevő az áron kívül további felárat köteles fizetni a 2020-as Európa-bajnokságon itt játszott Románia–Szlovákia negyeddöntő előtt, alatt és után történt Magyar Nemzeti Rendbontás eszmei illetéke címen!

Hidegkuti-stadion, Hungária körút

Kihagyhatatlan ajánlat! Potom pénzért eladó fővárosunk egyik ékszerdoboza. Az első húsz vevőjelöltet Deutsch Tamás ex-népegészségügyi és drogprevenciós miniszter személyesen üdvözli Twitteren, egyedi stílusban! Friss, csatolt akció: készpénzes fizetés esetén a vevő megkapja ajándékba mind a 36 szurkolót a főtribünről! Ne hagyja ki! Az átadás-átvétel ünnepséget egybekötjük Garami József ünnepélyes szerződéshosszabbításával 2070-ig!

Bozsik-stadion, Kispest

Óriási szenzáció, a régészeti munkák során nemrég a szomszédos utcában megtalált, valaha kitiltott Honvéd-szurkolók személyesen vehetők át a stadion kulcsaival együtt. Olasz vevők előnyben, az új tulajdonosoknak Giorgio Sambenedettese klubigazgató-marketing-menedzser-játékosügynök személyesen dedikálja George F. Hemingway szobrát a pálya közepén!

Groupama Aréna és NASA-laboratórium, Üllői út

A XXII. század létesítményét csillagászati áron, de remek befektetésként most akár Ön is megveheti! Az átadó ünnepségen Böde Dániel unokája személyesen lövi ki a Nagyvárad térre a labdát ziccerben! A tender nyilvános, a jelentkezőket kérjük, hogy tenyér-, szemüreg-, retina-, szájüreg-, DNS-, végbél-, bokaszalag és talplenyomat-azonosítójukat genetikai térképükkel együtt és egy 40×40-es fénykép kíséretében küldjék a klub címére.

Kósa Lajos Aréna, Debrecen

Jó karban lévő stadion eladó a Nagyerdőn. Tirpákok kíméljenek. Megnyitó egyeztetett dátum szerint, fellép a Rolling Stones. Mármint Új-Zélandon. Itt meg a Tankcsapda Tribute és a Dombi Tibor emlékkórus adja a stadionavató rangját. Ugyanott kaszinó kiadó!

Szentes Lázár Stadion, Szombathely

Ne hagyja ki a lehetőséget! Alig 15 éves, jó karban lévő, mementóként szolgáló létesítmény. Itt szerezte első és utolsó gólját a Haladás csapata a stadion névadójának irányításával! Mindezt ugyanazon a mérkőzésen! A stadionhoz bónuszként jár két nyugdíjas, akik még látták Illés Bélát.

Pancho Aréna, Felcsút

Makovecz Imre Múzeum ki- vagy eladó, sportolásra alkalmas zöld területtel. Szomszédban lakóépület, a Múzeumra nyíló ablakokkal, gázszerelő-műhelynek is alkalmas.

Olvasói sztorik