NB I

Tovább erősödik a román vonal Győrben?

Egy kapus, és egy válogatott középpályás érkezhet Vasile Miriuta előző klubjától, a CFR Clujtól.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Bár a Győri ETO a közelmúltban közleményt adott ki arról, hogy egyetlen játékost sem fog igazolni Vasile Miriuta vezetőedző előző csapatából, Kolozsvárról, a román sportsajtó mégis napról napra új nevekkel és értesülésekkel áll elő.

A stiridesport.ro csütörtöki híre szerint Miriuta továbbra is arra törekszik, hogy az anyagi gondok által sújtott CFR Cluj legjobbjai vele tarthassanak. Szerdán a védekező középpályás, Dan Bucsa, ma pedig a kapus, Mihai Minca nevét olvashattuk. Utóbbiról egyébként november végén már írtak. A harmincéves, egykori U21-válogatott játékost a bajnokság korábbi időszakában a második kerethez száműzték, de nemrégiben megnyerte a klubvezetőkkel folytatott vitát. Eddig még nem játszott külföldön, csak román csapatokban védett. Állítólag már közel áll a győri szerződése aláírásához.

Még nála is nagyobb fogás lenne a 28 éves középpályás, Ciprian Deac leigazolása, hiszen ő az elmúlt négy évben 11 alkalommal pályára lépett a román válogatottban is. Jelenleg egy térdsérülés után lábadozik, három hónapja nem játszott, de januárban már edzhet. A kolozsvári szerződéséből még hat hónap van hátra, ezért több klubbal is tárgyal. A cikk szerint Miriuta már meghívta Győrbe, hogy ismerkedjen a körülményekkel, és mivel sikerült megállapodnia a vezetőkkel, már csak a két klubnak kellene dűlőre jutnia. Az átigazolás januárban válhat hivatalossá.

Olvasói sztorik