NB I

Mátyus János ezt nem tudja elviselni

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Győri ETO – MVM-Paks 2-2

Vasile Miriuta, Győr: – A csapat szerintem nagyon jól játszott és nagyot küzdött. Sajnálom a kilencvenkettedik percben kapott gólt. Ez is benne van a futballban, nem lesz ebből probléma, majd egyre jobbak leszünk. Megmondtam a srácoknak, hogy aki nem teszi oda magát, vagy nem fut, azt húsz perc után lehozom. Ezt meg is tettem, biztos vagyok benne, hogy a következő mérkőzésen Martínez futni fog kilencven percet.

Csertői Aurél, Paks: – A mérkőzés alapján reálisnak tartom a döntetlent. Nem játszottunk topformában, de szerencsére az ETO sem. A végén nekünk kedvezett a szerencse, de ilyen gólokat azért nem szoktunk kapni. Nem kerekedett fölénk mezőnyben a Győr, ikszes meccs volt. Amikor így cserél egy edző, akkor azt mondják, jól cserélt, ha ez nem jön be, akkor azt mondják, hogy rosszul. Most így adta a sors.


Debrecen – Nyíregyháza 5-0

Kondás Elemér, DVSC: – A nyíregyháziak csodára készültek, csoda lehetett volna, ha a helyzeteink másik felét is berúgjuk. Nagyon jól játszottunk, az ellenfél kapusa parádézott, több bravúrt is bemutatott. Az eredmény önmagáért beszél. Aki pályára lépett, maximálisan mindent megtett, hogy megnyerjük a meccset, és ilyen különbséggel is megérdemelt a győzelmünk. Tiszának ott volt a lehetősége a harmadik góljára, de megvolt a koncepciónk, hogy kit, miért és hogyan cseréljünk, úgyhogy jött helyette más, aki szintén gólt lőtt és gólpasszt adhatott volna. Sikerültek az elképzeléseink, gratulálok a srácoknak.

Mátyus János, Nyíregyháza: – Vannak olyan meccsek, amikor fejet kell hajtanunk, ez a mai ilyen volt. A Debrecen teljesen megérdemelten nyert, gratulálok nekik. Ma minden baj megtörtént velünk, ami egy csapattal megtörténhet, de nem emiatt kaptunk ki, egyszerűen egy olyan csapattal találkoztunk, aki jobb erőt képvisel, és ezt a különbséget ma nem tudtuk eltüntetni. Az ország egyik legjobb csapata ellen játszottunk, és nem tudtunk felnőni ehhez a feladathoz. Múlt héten nyertünk négy-nullra, de nem lehet mindig nyerni, ma elég komoly pofont kaptunk. Egy picit most átértékelem magamban, hogy melyik játékosokra lehet számítani a tavasszal. Hiányoltam a bátorságot, és hozzáállásbeli problémákkal is szembesülnöm kellett, amit nem bírok elviselni.


Ferencváros – Kecskemét 3-1

Thomas Doll, FTC: – Mindenki láthatta, hogy nehéz szülés volt. Ma nagyon támadó jellegűen és bátran álltunk fel, kellett húsz-huszonöt perc, hogy felépítsük a játékunkat. Tudtuk, hogy a KTE öt védővel és két gyors emberrel fog játszani, egyszer azonban figyelmetlenek voltunk. A helyzeteink azért megvoltak, a fiúknak is azt mondtam, hogy maradjanak nyugodtak, és ha jön az esély, azt használják ki. A második játékrész már szépre sikerült, jó játékot mutattunk és a szurkolók is nagyon a csapat mellé álltak. Úgy gondolom, sikerünk megérdemelt, de lesz még egy bajnoki és egy Ligakupa-párharc is, remélem, azokat is jól tudjuk zárni. Ami nagyon tetszett, az a csapat mentális ereje, hiszen hátrányból álltunk fel, amihez az kellett, hogy egymásért is játszanak a játékosok.

Bekő Balázs, KTE: – Gratulálok a Fradinak a győzelemhez, a második félidei játékukkal abszolút megérdemelték a sikert. Magunkról annyit, hogy fejben kipukkadtunk ekkora, olyan hibákat követtünk el, amik nem voltak ránk jellemzőek. Kicsit elfáradtunk talán a szezon végére, ez sajnos benne van a futballban. Jelen pillanatban a jobb csapat nyert.

(forrás: kecskemetite.hu)


Puskás Akadémia – Diósgyőr 1-0

Benczés Miklós, Puskás FC: – Jó mérkőzés volt. Büszke vagyok a játékosaimra, nálunk erősebb csapatot sikerült legyőznünk, ilyen csak egyszer fordult elő eddig a szezonban, a Győr ellen. Ez azért fontos, mert hitet és erőt kell adnia a srácoknak ahhoz, hogy ennyi befektetett munkával igenis lehet eredményt elérni. Nem csak akkor kell futballozni, amikor nincs nálunk a labda, hanem elő kell venni a sok futást, megfelelő agresszivitást, és akkor eredményesek lehetünk jobb csapat ellen is. A DVTK centerei ellen három magas belsővédővel játszottunk, de emellett lezártuk a széleket is, mert ha nincs beadás, akkor nincs fejes sem.

Tomiszlav Szivics, DVTK: – Gratulálok a Puskás Akadémiának a győzelemhez. Egy jó mérkőzésen végig uraltuk a játékot, nehéz volt szétbontani a hazaiak védelmét, akik öt védővel játszottak. Egy teljesen felesleges szabálytalanság után kaptunk gólt, ami nagyon fáj, de ilyen a foci, a maihoz hasonló találkozókat sokszor ilyen apróságok döntik el. Támadtunk, támadtunk, de nem tudtunk gólt lőni, a Puskás Akadémia nagyon szervezetten védekezett, és sikerült megtartania az eredményt. Van bennünk hiányérzés, de ez a foci. Nincs panasz a csapatomra, száztíz százalékot nyújtottak és le a kalappal előttük, megyünk tovább. Köszönöm a szurkolóknak, hogy ilyen szép számban eljöttek és végig szurkoltak a csapatnak, tartozunk nekik, amit szeretnénk már jövő vasárnap törleszteni.


MTK – Pécsi MFC 3-2

Garami József, MTK: – Fordulatos, jó mérkőzés volt, amelyen hibákat követtünk el, de sikerült felülkerekednünk. Csiki második gólja elképesztő volt. Sok sikert kívánok a Pécsnek.

Robert Jarni, PMFC: – Most kezdtük el a munkát. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, ennek ellenére közel álltunk a pontszerzéshez. Rengeteg munka áll előttünk, főleg technikailag kell fejlődnünk. Bízom benne, hogy el tudunk mozdulni a kiesőhelyről és biztosan marad a csapat az első osztályban.

(forrás: mtkbudapest.hu)


Lombard Pápa – Videoton 0-5

Lengyel Ferenc, Pápa: – Gratulálok a Videotonnak a győzelemhez és a bajnoki címhez is, ugyanis meggyőződésem, hogy meg fogják nyerni a bajnokságot. Sajnos védekezésben olyan hibákat követtünk el, amire korábban nem volt példa, amit a héten gyakoroltunk, nem tudtuk megvalósítani a pályán. Nem foglalkozom a játékvezetéssel, egy öt-nullás meccs után nincs is értelme, azonban azt érdekesnek tartom, hogy Juhász Roland még lapot sem kapott az ominózus eset után.

Joan Carrillo Milan, Videoton: – Mindenekelőtt magam és a csapat nevében szeretnék a Lombard sérült játékosának mielőbbi felépülést kívánni, Juhász Roland és az összes Videoton-játékos nagyon sajnálja az esetet. Ami a meccset illeti, nehéz mérkőzésre számítottunk, hiszen tisztában voltunk a Lombard erősségeivel, nem sokan hagyták el Pápán győztesen a pályát. Örülök, hogy nekünk sikerült, a helyzetkihasználásunkkal elégedett vagyok, ahogy azzal is, hogy az élen telelünk.

(forrás: papa-ma.hu)


Újpest – Haladás 1-0

Nebojsa Vignjevics, Újpest: – A játékkal nem vagyok elégedett. Az első félidőben túl sok volt a technikázás, nem küzdöttünk eléggé. Persze nincs bajom ezzel, de nehezebb dolgunk van a védekezőbb felfogású csapatok ellen. Bardhi és Sztaniszavljevics beállításával picit agresszívebben futballoztunk és egy viszonylag szerencsés góllal nyertünk. A legfontosabb, hogy megszereztük a három pontot. Még nem tudom, ki fog játszani a Ferencváros elleni Ligakupában.

Szentes Lázár, Haladás: – A támadójátékunk nem volt elég hatékony, hiszen kevés helyzetet dolgoztunk ki, a döntetlennel jobban kiegyeztem volna.


Dunaújváros – Honvéd 0-0

Dobos Barna, DPASE: – Több lehetőségünk, helyzetünk volt, de a második félidő végén akár a Honvéd is megszerezhette volna a győzelmet. Szerettük volna megnyerni ezt a mérkőzést, de sajnos nem tudtuk kihasználni a helyzeteinket, úgyhogy meg kell elégednünk az egy ponttal. Ha értékesítjük a lehetőségeinket, akkor megnyerhettük volna a meccset.

Csábi József, Honvéd: – Elégedetlen vagyok, több volt ebben a mérkőzésben. Az eddigi meccseim közül talán most játszottunk a leggyengébben, ennek ellenére nyerhettünk volna. A fejeket kell rendbe tennünk, mert azt láttam, hogy több volt az egyénieskedés, és ezért nem tudtunk eredményesebbek lenni a legvégén sem. Jól kezdtünk, utána volt a Dunaújvárosnak is jó periódusa, de aztán a végén nekünk voltak nagyobb lehetőségeink, tehát egyértelműen meg kellett volna nyernünk a meccset. Elégedetlen vagyok az egy ponttal, mert a Honvéd egy magasabban jegyzett csapat lesz. A télen rendezni kell a sorokat, azt hiszem, hogy ennél jóval többre képes a csapat, és képes is lesz majd a tavasz folyamán.

Olvasói sztorik