NB I

Henk ten Cate lesz a kapitány?

Román sajtóértesülések szerint már tárgyalt az MLSZ illetékeseivel, ő viszont azt mondta: nem gondolt a magyar csapat kispadjára.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Román sajtóértesülésekszerint a holland Henk ten Cate lehet Dárdai Pál utódja a magyar válogatott élén. A Barcelona és a Chelsea korábbi másodedzője, az Ajax és az MTK egykori vezetőedzője állítólag már tárgyalt is a szövetség illetékeseivel.

A Telesportnak viszont szerda délután azt nyilatkozta, hogy nagy megtiszteltetésnek venné, ha felkérnék, de szerinte most nem aktuális a kérdés.

Az MTK korábbi edzője a teqball nevű vadonatúj sportág bemutatójára érkezett Budapestre. Henk ten Cate a Telesportnak elmondta: szívesen emlékszik vissza az MTK-nál töltött időre, és bár olvasta, hogy Dárdai maradása nagy kérdés Magyarországon, de a válogatott kispadjáról nem szívesen beszél.

– Kész merénylet ez a kérdés. Eszembe se jutott ez az ötlet! Természetesen azt mondanám, hogy nagy megtiszteltetés, már ha megkeresnének, de akkor még mindig beszélni kell róla, mi lehetséges, mi nem. Számomra ez nem pénzkérdés, én szeretem a kihívásokat. Mindenesetre nem elegáns nekem egy olyan munkáról beszélni, ahol még dolgozik egy edző. Az elképzelések spekulációkká válnak, és ez az, amit nem akarok. Túlságosan tisztelem Dárdai Pált ahhoz, hogy az ő állásáról beszéljek. Ez az ő munkája! Miről beszélünk egyáltalán?! – reagált Henk ten Cate, aki az elmúlt években többször megfordult Magyarországon a MAFC-BME teremlabdarúgó-klub elnöke, Huszár Viktor vendégeként, aki a teqball egyik megalkotója és cégvezetője.

Olvasói sztorik