NB I

Marco Rossi nem lesz a PMFC edzője

A klubvezetők nem csak magyar edzőjelöltekkel, hanem külföldiekkel is beszéltek már.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A PMFC-Matias csütörtökön tartotta szokásos, meccs előtti sajtótájékoztatóját. Szombaton a Győr érkezik Pécsre, és bár a fogadóirodáknál valószínűleg a vendégek lesznek a találkozó favoritjai, hozzá kell tenni, ők sincsenek éppen kirobbanó formában. Nem véletlen, hogy náluk sincs éppen vezetőedző, egy öttagú szakmai stáb dirigálja ideiglenesen az ETO-t.

A pécsieknél is előkerülhet a nagy kérdés: vajon ki érkezhet Kulcsár Árpás után a kispadra? Az elmúlt hetekben csak úgy záporoztak a nevek a téma kapcsán, de hogy a tucatnyi jelölt és önjelölt közül mennyi kerülhet be ténylegesen a kalapba, azt csak találgatni lehet.

– Határozottan kijelenthetem, hogy Marco Rossi neve szóba sem került a klubnál – mondta a bama.hu érdeklődésére Győri János, ügyvezető. – Természetesen folyamatosan azon dolgozunk, hogy megnyugtató megoldást találjunk a jelenlegi helyzetre. Azt is elárulhatom, hogy többekkel már kapcsolatban is vagyunk, neveket viszont természetesen nem kívánok elárulni egyelőre.

Úgy tudni, a vezetők nem csak magyar szakemberekkel, hanem külföldiekkel is beszéltek már, ezt a sportvezető nem is cáfolta. Egyelőre tehát csak az tűnik biztosnak, hogy a PMFC következő edzőjét nem Marco Rossinak fogják hívni…

Olvasói sztorik