NB I

Prukner és Róth is jelölt Pécsen

Véber György vezetőedző távozása után máris röpködnek az utódjelöltek nevei.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mint megírtuk, hétfőn újra edzőváltásra került sor a PMFC-nél, miután távozott Véber György. Az új vezetőedző kinevezéséig a csapat jelenlegi másodedzője Kulcsár Árpád készíti fel az együttest. A klubnál már elkezdték keresni az új vezetőedzőt, akit a zuhanyhíradó szerint négy jelölt közül fognak kiválasztani.

Az nb1.hu például úgy tudja, Dajka László, Lucsánszky Tamás, Prukner László és Róth Antal is az esélyesek között vannak.

Bár a Pécsiújság.hu úgy tudja, hogy Matyi Dezsőék – ha vállalná – Pruknert tartanák a legjobb választásnak, az igazán érdekes, hogy Róth Antal (54 éves) neve újra felvetődött. Mint ismert, a Pécsett máig népszerű tréner már vezette a PMFC-t a Matyi-korszakban (2008–2009-ben).

Prukner László korábban a Fradinál és a Zalaegerszegen volt edző, az előző idényben – az akkor még élvonalbeli – Kaposvári Rákóczinál dolgozott, majd adta át helyét Selymes Tibornak. Az 53 éves tréner azóta nem kapott munkát másik csapatnál. Vele kapcsolatban érdekesség, hogy harminc éve Pécsett végzett a Tanárképzőn, a PEAC játékosa is volt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik