NB I

Supka visszatér a Honvédhoz?

Hemingway állítólag együtt nézte a szombati, soproni NB II-es meccset az edző feleségével.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Sopron hazai pályán 2-0-ra győzött a Csákvár ellen az NB II tizedik fordulójában. Az SVSE Szurkolói Klub Facebook-oldalán megjelent hír szerint a meccset annak ellenére a helyszínen tekintette meg George F. Hemingway, hogy a Bp. Honvéd nagyjából azonos időpontban játszott az élvonalban a Paks ellen. A kispesti klubtulajdonos a soproni edző, Supka Attila feleségével együtt nézte a másodosztályú találkozót, tehát úgy tűnik, igaz a hír, miszerint szeretné, ha Supka harmadszor is a Honvéd vezetőedzője lenne.

„Természetesen hallottam a felvetésről, de sok feltételnek kellene teljesülnie, így egyelőre nincs aktualitása a dolognak. A Honvédban nőttem fel, s ott lettem első osztályú játékos, sok szép emlék odaköt. Nyilván nem zárkóznék el egy újabb lehetőség elől, de ez nem csak rajtam múlik, s ahogy említettem, most nem ezzel foglalkozom” – mondta a múlt héten a Kisalföld hasábjain Supka Attila.

George F. Hemingway viszont a közelmúltban kategorikusan cáfolta, hogy ismét Supkát szeretné szerződtetni. A kispestiek munkáját jelenleg a Magyar Futball Akadémia szakmai igazgatója, a holland Jasper Adrianus de Muijnck vezeti.

Olvasói sztorik