NB I

Lemondott a klubigazgató az újoncnál

A Nyíregyháza Spartacusnál felajánlotta a lemondását Lucsánszky Tamás és Sándor István is.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Felajánlotta lemondását Lucsánszky Tamás, a Nyíregyháza Spartacus klubigazgatója, és Sándor István szakmai tanácsadó. A klub tulajdonosa elfogadta távozási szándékukat.

Lucsánszky Tamás és Sándor István néhány hónapja még a szakmai stáb tagjaként ünnepelhette az NB II-es bajnoki címet. Nyáron a vezetőedzőből klubigazgató lett, Sándor István pedig szakmai tanácsadóként dolgozott tovább. Mindketten felajánlották lemondásukat, és tárgyaltak Révész Bálint tulajdonossal, aki elfogadta a döntésüket.

– Már a Kisvárda elleni mérkőzés hetén felajánlottam a lemondásomat, amelyet a mai napon elfogadott a klub tulajdonosa. Szeretném megköszöni Révész Bálintnak és Sipos Zoltánnak a lehetőséget, amelyet kaptam, hogy egy olyan klubnál dolgozhattam, mint a Nyíregyháza Spartacus. Rengeteget tesznek azért, hogy az együttes eredményes legyen, munkájukhoz további sok sikert kívánok – mondta a klub honlapján Lucsánszky Tamás.

Lucsánszkyval együtt érkezett a nyíregyháziakhoz Sándor István, és vele együtt ajánlotta fel lemondását.

– Mivel együtt érkeztünk, úgy tartom korrektnek, hogy együtt is távozzunk. A Nyíregyháza mindig is sokat jelentett nekem, köszönöm a klub tulajdonosának, hogy a Spartacusnál dolgozhattam – mondta Sándor István.

Révész Bálint tulajdonos elfogadta a döntést.

– Köszönünk nekik mindent, amit a Nyíregyháza Spartacusért tettek, hogy a csapatot az élvonalba juttatták. Közös megegyezéssel úgy döntöttünk, elválnak útjaink. A következő napokban szeretnénk megerősíteni a keretet. Boris Zsivanovics már a Szpari játékosa, és további öt-hat labdarúgó érkezhet a napokban próbajátékra. Szeretnénk olyan játékosokat igazolni, akik az őszi hátralévő mérkőzéseken azonnali erősítést jelenthetnek – mondta Révész Bálint tulajdonos. Az is eldőlt, hogy a klubot ügyvezetőként a jövőben Jakab Péter irányítja, aki már eddig is ellátta a klub jogi képviseletét.

Olvasói sztorik