NB I

Levezényelte első edzését Dárdai

A szövetségi kapitány ismertette játékosaival szakmai elképzeléseit, és a románok elleni taktikát is vázolta.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hétfőn délben találkoztak a románok és a feröeriek elleni idegenbeli Európa-bajnoki selejtezőkre készülő válogatott keret tagjai – olvasható az MLSZ honlapján.

A 24 fős keretből egy játékos még hiányzik, Kalmár Zsolt ma este bajnoki mérkőzést játszik az RB Leipzig színeiben, ezért csak kedden csatlakozik társaihoz. A többiek számára kapitányi eligazítással kezdődött az edzőtáborozás, Dárdai Pál ismertette játékosaival szakmai elképzeléseit, a következő napok programját, és érintőlegesen már a románok elleni taktikát is vázolta.

A délutáni pihenőt követően egyórás videózással egybekötött taktikai megbeszélés következett, amelyen már a szombati ellenfelet, a román válogatottat mutatta be a szakmai stáb. Dárdai első edzése részben átmozgató jellegű volt, de egy-két taktikai elemet már gyakoroltak a játékosok.

A keretet alkotó futballisták közül többen kisebb-nagyobb sérüléssel érkeztek Telkibe, őket még hétfő este megvizsgálja az orvosi stáb, ezt követően dől el, hogy szükség lesz-e új labdarúgók behívására.

Kedden már két edzés szerepel a programban, a délutáni tréning előtt, 16 órától Dárdai Pál és a csapat néhány játékosa sajtótájékoztatón áll a média rendelkezésére.

Olvasói sztorik