NB I

Az Újpest megint fizet félmilliót

A Magyar Kupa- és a bajnoki meccsen történt rendbontások miatt is büntetett az MLSZ.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága október 2-i ülésén az alábbi határozatokat hozta:

OTP Bank Liga

A Lombard Pápa – Újpest FC mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet, mint visszaesőt, szurkolói részéről megbotránkoztató rigmusok bekiabálásáért (a vendégszektorban helyet foglalók más sportszervezetet, az MLSZ-t és a játékvezetőt szidalmazták) 300 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

A Ferencváros – Szombathelyi Haladás mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t, mint visszaesőt, szurkolói részéről megbotránkoztató rigmusok bekiabálásáért (az ellenfelet és a játékvezetőt szidalmazták) 200 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

A Videoton FC – DVTK mérkőzéssel kapcsolatban a Videoton FC-t, mint visszaesőt szurkolói részéről megbotránkoztató rigmusok bekiabálásáért (az ellenfél edzőjét, a játékvezetőt és az MLSZ-t szidalmazták) 150 ezer forint, a Diósgyőrt, mint visszaesőt, szurkolói részéről megbotránkoztató rigmusok bekiabálásáért (az MLSZ-t szidalmazták) 100 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

Magyar Kupa

A FEB az Újpest FC – Szombathelyi Haladás mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet, mint visszaesőt, szurkolói részéről megbotránkoztató rigmusok bekiabálásáért (más sportszervezet és az MLSZ szidalmazása) 200 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

NB II

Tóth László vezetőedzőt (Mezőkövesd), mint visszaesőt, mivel a FEB határozatát (a kispadtól és az öltözőtől eltiltáshoz kapcsolódó előírásokat) nem hajtotta végre, 300 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

Olvasói sztorik