NB I

A játékosok állják a jegyeket

A magyar válogatott tagjai kifizetik a Bukarestbe szervezetten utazó 1200 szurkoló belépőjét.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A válogatottba behívott kerettagok fizetik az október 11-i, bukaresti Eb-selejtezőre szervezetten utazó 1200 magyar szurkoló belépőjét – tájékoztat a blikk.hu

A hatalmas csalódást jelentő északírek elleni kudarc után kerestük meg a válogatott tagjait, s felvetettük nekik, jó lenne, ha gesztus gyanánt kifizetnék azok belépőit, akik a szurkolói vonattal utaznak Bukarestbe – mondta a Blikknek Molnár-Tóth Marianna, a romániai túra egyik szervezője. – Szerencsére a játékosok méltányolták kérésünket, s már ott tartunk, hogy csak át kell utalni a pénzt.

A válogatott focistákat az egyik legrutinosabb kerettag, a bajnoki éllovas Videotont erősít Juhász Roland képviselte az egyeztetéseken.

– Néhányan már beszéltünk erről a megkeresésről, de addig nem tudtunk lépni, amíg az új kapitány nem hirdetett keretet. Péntek óta okosabbak vagyunk a társaság összetételét illetően, így hamarosan pont kerülhet a történet végére – nyilatkozta a 81-szeres válogatott védő.

A válogatottaknak 1200 jegyet kell megvenniük, ugyanis ennyien kelnek útra a szurkolói vonattal. A drukkerek beérik az olcsóbb, 1500 forintos belépővel, ám ez így is 1,8 millió forintos kiadást jelent a nemzeti csapathoz meghívott kerettagoknak. Ha a vezetők nem csatlakoznak, fejenként körülbelül 100 ezer forintot kell összedobniuk a játékosoknak, s ez nem veri földhöz egyikőjüket sem – akár külföldön, akár itthon keresik kenyerüket.

Olvasói sztorik