NB I

Erősödött a légiósokkal a Haladás

A szombathelyiek védője, Dvorschák Gábor szerint még mindig idő kell, hogy összeszokjon a csapat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az OTP Bank Liga hetedik fordulója sem a Haladásról szólt. A szombathelyiek ezúttal a Bp. Honvéd otthonában szenvedtek vereséget (2-0), és legutóbb a negyedik fordulóban szereztek pontot. A tabella 14. pozíciója nem túl bizalomgerjesztő a tavalyi szezon meglepetéscsapatától. A Ligakupában viszont eddig jól szerepel a Haladás, hiszen mindkét meccsét megnyerte. Kedden a Siófokot verték meg 2-0-ra. A győzelmet jelentő két találatot az olasz veterán, Tommaso Rocchi szerezte. A Magyar Kupában hétfőn sorsoltak, és a szombathelyieknek nem kedvezett a szerencse. Artner Tamás legénysége a címvédő Újpesthez látogat. A bajnokságban sem lesz könnyű feladatuk, mert a százszázalékos Videoton látogat hozzájuk.

A Rangadó.hu megkeresésére a Haladás védője, Dvorschák Gábor értékelte a Honvéd elleni mérkőzést és elmondta, hogy erősödtek a légiósokkal.

– Az első félidőt nagyon rosszul kezdtük. Kaptunk egy balszerencsés szabadrúgásgólt. A Honvéd második találatánál szerintem lerántottak, de a játékvezető nem ítélt szabadrúgást kifelé. Sok mindenben kell még fejlődnünk. A második félidőben volt egy büntető, amit nem kaptunk meg. Ha akkor sikerül gólt szereznünk, teljesen máshogy alakulhatott volna a hajrá – mesélte Dvorschák Gábor.

– A Ligakupában jobban megy a csapatnak, hiszen kedden legyőzték a Siófokot és veretlenül állnak az élen…
– Igen a Ligakupában eddig jól szerepelünk. Az összes sorozatot komolyan vesszük, amibe elindultunk. Minden mérkőzést meg szeretnénk nyerni. Műfüvön játszottunk és jól ment a csapatnak, de nem szabad összehasonlítani egy bajnoki mérkőzést a Ligakupával. Mindenesetre örülök, hogy sikerült nyernünk.

– Ön szerint Rocchi, Kopúnek és Jefremov érkezésével erősödött a csapat?
– Mindenképpen erősödött. Még össze kell szoknia a csapatnak, hiszen friss igazolásokról beszélünk. Úgy gondolom, a beilleszkedésükkel nem volt probléma, zökkenőmentesen ment.

– A Magyar Kupában hétfőn sorsoltak. A címvédő Újpestet kapták…
– Itt már nincsenek könnyű ellenfelek. Egy mérkőzésen fog eldőlni a továbbjutás, ott meg bármi megtörténhet. Mi fogunk idegenben játszani, de szeretnénk meglepni az Újpestet.

Olvasói sztorik