NB I

Újpest–Fradi: belépés csak busszal

Aki nem szervezett keretek között indul útnak a Fradi-szurkolók közül, az nem léphet be a stadionba.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szeptember 21-én, vasárnap 16.30-kor az Újpest otthonába látogat a Ferencváros az OTP Bank Liga nyolcadik fordulójában.

A találkozóra a vendégbelépők árusítása szeptember 15-én, hétfőn 10 órától kezdődik a Groupama Aréna Jegy és Regisztrációs Központjában. Keddtől online is lehet jegyet vásárolni, de a belépőket szintén személyesen lehet csak átvenni – áll a klub közleményében.

A vendégbelépők – az Újpest által meghatározott áron – egységesen 1400 forintba kerülnek.

A jegyvásárlás menete

A jegypénztár nyitva tartási idejében csak személyesen vásárolhatnak vendégbelépőt a szurkolók. Személyesen kizárólag a Groupama Aréna Jegy és Regisztrációs Központjában, hétköznap 10 és 18 óra között, szombaton 9 és 13 óra között, míg vasárnap, a mérkőzés napján csak akkor nyit ki a jegypénztár, ha maradt még belépő.

Természetesen a jegyek árusítása csak addig tart, ameddig az Újpest által rendelkezésre bocsájtott 1349 darab vendégbelépő el nem fogyott!

A jegyvásárláshoz minden esetben szükséges az új szurkolói kártya, amelyről minden információt megtalálnak ITT.

Bejutás kizárólag busszal

A találkozóra szervezett keretek között történik meg a drukkerek utaztatása. Kizárólag azok léphetnek be az újpesti stadionba, akik az FTC által biztosított, ingyenes buszokkal érkeznek a Megyeri útra. Indulás kizárólag a Groupama Arénától.

Gyülekező vasárnap 13 órától

A mérkőzés napján a Ferencváros 13 óra és 13.45 között gyülekezőt hirdet. A szurkolóknak az Albert út felől található Groupama Aréna III-as kapuján kell belépniük. Itt készpénzt és bankkártyát is elfogadó büfével várják a szurkolókat, de lesz egy kijelző is, amelyen a FradiMédia anyagai futnak majd, így igazán kulturált körülmények között hangolódhatnak rá a fanatikusok a derbire.

Beléptetési pont a Groupama Arénánál

A találkozóra való belépés a Groupama Aréna III-as kapujánál történik meg – a Szusza Ferenc Stadionnál csak szúrópróbaszerű ellenőrzés lesz –, ezért Újpesten a vendégszektorba kizárólag azok léphetnek be, akik a szervezett utazás keretein belül érkeznek a találkozóra. Azon szurkolókat, akik nem a szervezett utazással érkeznek meg a Szusza Ferenc Stadionhoz, a rendezőknek nem áll módjukban beengedni a vendégszektorba.

Családi buszok

A szervezett buszozás keretein belül a klub gondoskodik családi buszokról, amelyeken az idősebb szurkolók, a hölgyek és a családok tudnak utazni.

A Groupama Aréna III-as kapujától folyamatosan, megállás nélkül, rendőri felvezetés mellett szállítják a szurkolókat buszokkal a mérkőzés helyszínére, majd a találkozót követően vissza a Groupama Arénához.

Az Újpest FC pályarendszabályát ITTlehet elolvasni.

A szurkolói csoportok nem utaznak

Ahogy arról korábban honlapunk is beszámolt, több ferencvárosi szurkolói csoport is jelezte, nem kíván részt venni a 2014–2015-ös szezon első derbijén. Az alábbi közlemény az ulloi129.hu portálon jelent meg:

Szurkolótársaink!

Amint azt korábban jeleztük, a szeptember 21-ei derbi alatt a stadionon kívülre szorult szervezett szurkolói csoportok bejelentett demonstrációt, közös meccsnézést szerveznek.

Helyszín: az Albert Flórián Stadion előtti terület, a sas szobor körül

Gyülekező: 15:00-tól

Az Újpest–Ferencváros mérkőzés 16:30-kor kezdődik, amelyet egy óriáskivetítőről kísérhettek figyelemmel, garantáltan valódi, Ferencvároshoz méltó meccshangulatban!

Kérünk minden szurkolótársunkat, hogy a jelen helyzetben jelenlétével, hangjával támogassa a Fradi Táborát, hogy minél hangosabban hozhassuk minden futballvezető tudomására amit mostanra mindenki lát: legyen bármilyen modern is egy stadion, szurkolók nélkül mit sem ér az egész körítés! Hisszük, hogy egy meccs kihagyása – legyen az akár az évben leginkább várt mérkőzés is -, közelebb hozhatja a lehetőségét, hogy mihamarabb megtelhessenek élettel és szurkolókkal az új stadionunk lelátói is.

A rendezvényre minden Fradistát hívunk és várunk!

Hajrá Fradi!

A Ferencváros Szervezett Szurkolói Csoportjai

Olvasói sztorik