NB I

A Fradi jótékonysági akciója

Kedden három edző és három játékos meglátogatta a Tűzoltó utcai Gyermekklinikát.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Tűzoltó utcai Gyermekklinika hivatalos alapítványa, az Őrzők Alapítvány és a Ferencvárosi Torna Club közös sajtóeseményt szervezett kedd délután, a klinika könyvtárában.

A klub korábban licitre bocsátotta a Groupama Aréna megnyitójának főpróbáját jelentő FTC–Újpest öregfiúk derbi dedikált Nike Ordem meccslabdáját.

A keddi eseményen az FTC részéről Lipcsei Péter utánpótlásedző, Thomas Doll vezetőedző, Ralf Zumdick másodedző, valamint Gyömbér Gábor, Gera Zoltán és Dibusz Dénes játékosok ünnepélyesen átadták a labdáért felajánlott legmagasabb, 225 ezer forintos összeget.

A sajtóesemény végén a Tűzoltó utcai Gyermekklinika igazgatója, Prof. Dr. Szabó András körbevezette a meghívottakat és a sajtó képviselőit a klinikán, egyben megmutatta, milyen felújításra lesz lehetőségük a jótékony akciónak köszönhetően – írja a fradi.hu.

– Köszönjük a felajánlást és az akciót a Ferencvárosi Torna Clubnak. A gyermekek gyógyulását nemcsak az anyagi támogatás segíti, hanem az is, hogy a Fradi játékosai és edzői ellátogattak ide, hogy erőt adjanak nekik – mondta Szabó András.

– Nagyon örülünk, hogy ilyen szép összegért elkelt az öregfiúk derbi dedikált labdája. Az pedig még nagyobb boldogság, hogy a lehető leghasznosabb célt szolgáltuk ezzel. Ahogyan a klinika igazgatója is elmondta: az egynapos szoba kialakítása fontos lépés a klinika életében – magyarázta Lipcsei Péter.

– Mindig nagyon szívesen megyünk az ehhez hasonló jótékonysági eseményekre. A gyermekek gyógyulása a világon a legfontosabb, és ha ehhez csak egy kicsit is hozzá tudunk járulni, az nekünk is nagy boldogságot jelent – hangsúlyozta Gera Zoltán.

Olvasói sztorik