NB I

Guzmicsot visszacsábítaná a Haladás

Korábbi védőjével erősítene Artner Tamás; Kopunek is meggyőzte a szombathelyi vezetőedzőt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hat bajnoki mérkőzésen egy-egy győzelem és döntetlen mellé négy vereséget gyűjtött be a Szombathelyi Haladás, amely három gólt rúgott kilenc kapott ellenében, és négy pontot szerzett. Ez jelen pillanatban a 13. helyre elég az OTP Bank Ligában.

Egy évvel ezelőtt – persze nem ugyanezekkel az ellenfelekkel szemben – két sikert, három döntetlent, egy zakót jegyezhetett fel a csapat, a gólkülönbség 8-8 volt, és kilenc ponttal a tabella hatodik helyén tanyázott. A különbség legalább annyira szembeötlő, mint a tavalyi és idei játékoskeret közötti differencia – írja a klub hivatalos honlapja.

Ahhoz, hogy feljebb kapaszkodjon a csapat a tabellán, erősítésre van szükség – mondja Artner Tamás, a Haladás vezetőedzője.

– A Honvéd elleni kispesti bajnokiig két hét áll rendelkezésünkre, jó volna, ha ebben az időszakban három meghatározó labdarúgót sikerülne igazolnunk – jelezte Artner Tamás. – Hátulra Guzmics Richárdot szeretném szerződtetni, védekező középpályás posztjára a próbajátékon szerepelt szlovák Kamil Kopunek leigazolását szorgalmaztam a tulajdonosok felé. Mellettük szükségem lenne egy kreatív középpályásra, olyanra, aki biztonságot, emellett pedig fazont ad a csapat játékának. Van konkrét kiszemeltem is, vele vezetőink felvették a kapcsolatot, de nevet nem szeretnék mondani.

Olvasói sztorik