NB I

Heffler Tibor a Videotonba igazolt

Tíz év után elhagyta az MVM-Paks csapatát a válogatott középpályás, aki Székesfehérváron folytatja.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Videoton hivatalos honlapján jelentette be, hogy hosszútávú szerződést kötött a korábban az MVM-Paks csapatában futballozó Heffler Tiborral.

A 27 éves, dunaújvárosi születésű játékos a Dunaferr SE utánpótlásában nevelkedett, onnan igazolt 2004-ben a Paks csapatához, amellyel 2006-ban megnyerte a másodosztályt. Első élvonalbeli mérkőzését éppen az FC Fehérvár ellen játszotta. A középcsapatnak számító tolnaiaknál alapemberré vált, 2008 nyarán a DVSC szerette volna leigazolni, de végül nem jött létre az üzlet. 2010. március 27-én játszotta századik NB I-es mérkőzését. Nem sokkal később bejelentették, hogy paksi szerződése lejárta után szóban megállapodott a vezetőkkel és az Újpest FC-hez szerződik, de másnap felmondta az egyezséget. A közjáték után újabb 3 éves szerződést írt alá a Paksi FC-hez.

Ligakupa-győztes és bajnoki ezüstérmes volt a tolnaiakkal, ráadásul részese volt az emlékezetes Európa Liga-szereplésnek is 2011-ben. Idén a válogatott keretbe is bekerült, sőt pályára is lépett Pintér Attila csapatában.

Heffler Tibor az élvonalban több mint 220 mérkőzésen lépett pályára, és 15 gól szerepel a neve mellett. Szombat este akár már pályára is léphet a Puskás FC elleni bajnoki mérkőzésen.

A két klub arról is megállapodott egymással, hogy a 2012-ben Paksról Székesfehérvárra igazolt Haraszti Zsolt visszatér a Tolna megyei egyesülethez – írja a vidi.hu.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik