NB I

Petneháziban maradt hiányérzet

Az újonc DPASE középpályása szerint az volt a baj a Pápa elleni meccsen, hogy az utolsó passzok nem sikerültek jól.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az OTP Bank Liga negyedik fordulója után is négy nyeretlen csapatot találunk a tabellán. Az egyik közülük az újonc Dunaújváros PASE, amely megszerezte első pontját a hétvégi, Pápa elleni bajnokin (1-1). Az újonnan igazolt csatár, Orosz Márk máris betalált, de benne és a csapattársaiban is lehet hiányérzet, hiszen többet tettek a győzelemért, különösen a második félidőben. A következő fordulóban a pont nélküli Kecskeméthez látogat a DPASE.

A Rangadó.hu megkeresésére az újvárosiak középpályása, Petneházi Márk beszélt a Lombard elleni mérkőzésről, és a Fradi korábbi csapatkapitánya, Józsi György érkezéséről.

– Van bennem hiányérzet a Pápa elleni mérkőzéssel kapcsolatban. Úgy gondolom, sokkal közelebb álltunk a sikerhez. Megvoltak a helyzeteink, de az utolsó passzok és a lövések nem sikerültek. Ebben mindenképpen fejlődnünk kell, illetve az újaknak időt kell adni, hogy beilleszkedjenek – kezdte Petneházi Márk.

– Mennyire nehezíti meg a csapat dolgát, hogy utazniuk kell a hazai mérkőzésekre is?
– Természetesen megnehezíti, hiszen teljesen más lenne, ha a saját stadionunkban játszhatnánk. Nagy előnyt jelentene a hazai pálya, de nem szabad ezen gondolkodni, hanem csinálnunk kell a dolgunkat. Bízunk abban, hogy tavasszal az egymást követő hazai mérkőzéseken több pontot tudunk gyűjteni.

– Józsi György a Fraditól önökhöz igazolt. Erősödött vele a csapat?
– Mindenféleképpen sokat erősödött vele a Dunaújváros, ő nagyon jó futballista. Mindenki ismerte a csapatból, vagy azért, mert már játszott ellene, vagy azért, mert látta játszani.

– A következő fordulóban a pont nélküli Kecskeméthez látogatnak. Különösen fontos lesz az a mérkőzés?
– Ugyanúgy kezeljük, mint akármelyik másik meccset. Tudjuk, hogy nagy harc lesz a bennmaradásért. Reméljük, meg tudjuk szerezni a három pontot a Kecskemét ellen. Nagyon fontos lenne a csapatunknak.

Olvasói sztorik