NB I

Csalódott a felcsúti gólszerző

Tóth Balázs találata az emberelőny ellenére csak egy pontot ért a továbbra is nyeretlen csapatának.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az OTP Bank Liga negyedik fordulója előtt még listavezető Paks a nyeretlen Puskás Akadémia vendége volt. A hazaiak már a hetedik percben vezetéshez jutottak Tóth Balázs révén, és sokáig tartották is előnyüket. A hajrában aztán emberelőnybe is került a Felcsút, de gólt a vendégek szereztek, így végül mindkét félnek be kellett érnie az egy-egy ponttal.

A Puskás FC gólszerzője, Tóth Balázs a Rangadó.hu megkeresésére elmondta, gólja ellenére csalódott a döntetlen miatt.

– Gólt szerzett, de az első bajnoki győzelem még mindig várat magára. Mennyire van hiányérzete a Paks elleni bajnoki után?
– Mindenképpen hiányérzetem van, hiszen meg akartuk szerezni az első idei győzelmünket, otthon akartuk tartani a három pontot. A gólom ellenére csalódott vagyok, hiszen ez nem sikerült. Megyünk tovább, próbáljuk minél hamarabb megszerezni az első sikerünket, ezért dolgozunk – mondta Tóth Balázs.

– Emberelőnyben kaptak gólt, igaz, ha úgy nézzük, a listavezető ellen szereztek pontot.
– Nincs könnyű sorsolásunk, hiszen eddig a Debrecennel és a Diósgyőrrel idegenben, a Péccsel pedig itthon játszottunk, majd jött a kiváló formában lévő Paks. Úgy gondolom, pénteken nagyon szervezetten játszó csapatokat láthatott a közönség. Minden négyzetméteren nagy harc folyt. Szinte végig vezettünk, jól őriztük az előnyünket, de végül nem sikerült győznünk.

– A folytatásban sem lesz könnyű dolguk, hiszen jön a Honvéd elleni meccs. Mikor lehet meg az első győzelem?
– Megyünk a Honvéd otthonába, majd a Videotonhoz, utána pedig a Fradihoz látogatunk. Nagyon nehéz sorozat vár ránk. Azt azonban láttuk, hogy bárhol léptünk eddig pályára, mindenhol megvolt az esélyünk a győzelemre. Kevésen múlt, hogy nincs több pontunk, talán a dekoncentráltság miatt hullajtottunk főleg pontokat. Meglesz az első győzelem rövidesen.

Olvasói sztorik