NB I

Szexhirdetések várják a válogatottat Telkiben

Az MLSZ edzőközpontjában akár tantrikus masszázsra is bejelentkezhetnek az ott táborozók.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Minden igényt kielégít a hazai focibázis. Azt már eddig is tudni lehetett, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség telki edzőközpontjában, más néven a Global Football Park & Sporthotelben kiváló minőségű pályák, edzőtermek, fitnesz- és wellnessrészleg is a csapatok, így többek között a felnőttférfi- és női válogatott, az utánpótlásgárdák, s a többi vendég rendelkezésére állnak. A létesítményben járva azonban a Blikk újságírója azt is felfedezte, hogy az aulában más gyönyörökre is csábítják az ott tartózkodó vendégeket.

A földszinti társalgóban ugyanis egy mindenki által jól látható helyen ki van téve egy állvány, amelyen az egyéb turisztikai reklámok mellett szexuális tartalmú hirdetések is találhatóak. Elég pikáns, hogy egy sportközpontban, amelyben 18 év alatti játékosok is rendszeresen tréningeznek, erotikus szolgáltatásokat kínálnak.

Az apró kártyákon többek között egy tantrikus masszázsra szakosodott intézmény tíz százalékos kedvezményre jogosító kuponja található meg. Egy belvárosi escortszerviz, azaz kísérő-közvetítőcég is kínálja szolgáltatásait, showműsorait, egy ingyen üveg borral vagy pezsgővel. Valamint egy a Duna-parthoz közeli helyen ajánlanak erotikus masszázst már 55 eurótól (17 250 forinttól).

Vajon miért lehetnek szexhirdetések a fiatal futballisták nevelésének bázisául is szolgáló sportlétesítményben? Ezzel a kérdéssel fordult a lap az illetékesekhez.

– A Telki Globall Football Park & Sporthotel az MLSZ „leányvállalataként”, de önállóan működik, így nincs információnk arról, hogyan kerülhettek oda ilyen hirdetések. Az viszont nyilvánvaló, hogy ezeknek nincs helyük az edzőközpontban – mondta a Blikk érdeklődésére Varga Sándor, a futballszövetség kommunikációs osztályának munkatársa.

A sporthotel egyik vezetőjét is elérték, aki szintén a laptól tudta meg, hogy erotikus tartalmú szórólapok találhatóak az épületben. Nyilatkozni nem kívánt, de az kiderült, hogy nem ellenőrzik naponta az aulában egy külsős cég által kihelyezett hirdetéseket. Annyit még elmondott, hogy eltávolítják a cédulákat.

Olvasói sztorik