NB I

Hrepka elismerte, jobb volt a Paks

A csatár szerint a kupában ők az esélyesek, és a Honvéd ellen is győzelemre számít.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Elszenvedte első idei vereségét az MTK az OTP Bank Ligában. A fővárosiak Paksra látogattak a hétvégén, de nem sikerült jól a túra: szinte kapura lövés nélkül veszítettek 3-0-ra. Az MTK vezetőedzője, Garami József másnap ünnepelte a hetvenötödik születésnapját, de vélhetően a játékosok sem így tervezték a köszöntést.

A Rangadó.hu megkeresésére az MTK nyáron visszatérő támadója, Hrepka Ádám elmondta, megérdemelten nyert a Paks. A 27 éves támadó azt is elárulta, miként próbálták meg kiengesztelni születésnapos szakvezetőjüket a meccs után.

– Hogyan értékelné a Paks elleni találkozót?

– Sajnos gyorsan hátrányba kerültünk a mérkőzésen. A Paks nagyon jól csinálta, amit csinált. Az első találata után visszaállt tíz emberrel védekezni. Mondanom sem kell, hogy nem így készültünk. Szerettük volna gól nélkül megúszni a mérkőzést, ezért mi is zárt védekezéssel kezdtünk. A gól után értelemszerűen át kellett állni, így a Paksnak volt lehetősége a kontrákra. Ha mi rúgjuk az első gólt, teljesen máshogy alakul a mérkőzés, de mint tudjuk, az a bizonyos „ha” nem szerepel a labdarúgásban. A Paks egy jól felkészült együttes benyomását keltette. Nagyon jól semlegesítették Kanta Józsefet és az egész csapatot. Lezárták a területeket, így alig volt lehetőségünk a támadásra. Szeretnék gratulálni a Paksnak, megérdemelten nyert – mondta Hrepka Ádám.

– Volt a meccs előtt, illetve után egy kis ünnepség Garami József hetvenötödik születésnapja alkalmából? Mit gondol, mi lehet a titka, hogy ennyi idősen is ilyen eredményesen tud dolgozni?

– A mérkőzés másnapján egy kisebb köszöntés volt, de semmi komolyabb ünnepségre nem kell gondolni. A második kérdésre egyszerű a válasz: a foci-közeg az, ami motiválja.

– Kedden az MTK is megkezdi a Magyar Kupa-szereplést. A Szentlőrinc csapatához látogatnak. Milyen meccsre számít?

– A Szentlőrinc egy NB III-as csapat, ahol Nagy Tamás az edző. Biztos vagyok benne, hogy felkészíti az ellenfelet. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy mi vagyunk a találkozó esélyesei, és ennek megfelelően a győzelem a cél.

– A bajnokságban a következő ellenfél a Honvéd csapata lesz. Mit vár attól a mérkőzéstől?

– A felcsúti Pancho Arénában fogunk játszani, ami egyikünknek sem hazai pálya. Eddig két győzelem és most egy vereség a mérlegünk az idei szezonban. Szeretnénk javítani, és megnyerni a következő mérkőzést.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik