NB I

Lemondott Kubatov, a Fradi elnöke?!

A politikus néhány nappal ezelőtt állítólag felajánlotta távozását, de az elnökség nem fogadta el.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hihetetlen információhoz jutott a mifocink.com. Egy belsős informátor szerint dúl a harc a Ferencvárosi TC elnökségében, olyannyira, hogy a héten Kubatov Gábor elnök felajánlotta a lemondását.

A Fradi labdarúgói gyalázatos teljesítménnyel – a két meccs alatt a 135. percben rúgtak először kapura – esett ki az Európa Liga-selejtezőjéből. Ám nem ez az egyetlen nehézség, amivel szembe kell nézniük a zöld-fehéreknek.

A belsős informátor szerint a heti szokásos elnökségi egyeztetés elején Kubatov Gábor felajánlotta lemondását, majd kiment a szobából. Arra hivatkozott, hogy nem bírja a szurkolói nyomást, senkivel sem akar rosszban lenni. Az elnökség tagjai persze pontosan tisztában vannak azzal, hogy nem veszíthetik el az elnököt – és Kubatov is pontosan tudta, hogy az elnökség hogyan fog reagálni.

A klub vezetősége egyébként pénteken is összeül. A cikk szerint ugyanis elképzelhető, hogy Nyíri Zoltán elnöki tanácsadónak ütött az utolsó órája a Ferencvárosnál. Az elnökség a héten őt hibáztatta a szurkolói körökben nagy ellenérzést kiváltó tenyérszkenner bevezetéséért, és a nevesincs, gyenge játékosok leigazolásáért.

Nyíri állítólag ultimátumot kapott: ha a csapat kiesik az Európa Ligából, akkor mennie kell neki is. Vele akarják elvitetni a balhét. Márpedig a csapat a kiesett….

Állítólag Szekeres Tamás sem tervezhet hosszú távra a Ferencvárosnál, igaz, az elnökség csak a klubnál betöltött funkciójáról tudja eltávolítani, a stadiont üzemeltető cég éléről nem. Legalábbis hivatalosan nem. De vannak más eszközei is a Fradi-vezetőségnek, mint a hivatalos út!

A Ferencvárosnál egyébként mindezt nem erősítették meg. Persze, ez furcsa is lett volna – írja Fehér György, a mifocink.com szerzője.

Olvasói sztorik