NB I

A nigériai védő visszatért

Eke Uzoma tavasszal nem járt sikerrel a német másodosztályban, és az MTK-nak sem kellett.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A PMFC nigériai védője, Eke Uzoma télen a német másodosztályú Sandhausen csapatába igazolt, de nem járt sok szerencsével, tavasszal alig játszott. Most visszatért Magyarországra, eleinte úgy tűnt, hogy az MTK játékosa lesz, de a fővárosi kék-fehéreknek nem kellett. Ezt követően bejelentkezett a pécsiekhez, a következő napokban velük edz, tehát lehetséges, hogy ismét hozzájuk szerződik – írja a bama.hu.

Győri János ügyvezető elmondta, hogy továbbra is megmozgatnak minden követ egy csatár leigazolásáért, de egyelőre nem jártak sikerrel. Immár szinte biztos, hogy magyar támadót nem tudnak hozni, így valószínűleg külföldi érkezik majd Pölöskey Péter mellé.

A klub honlapja azt írja: pénteken és szombaton a klub edzésein részt vett Eke Uzoma is, aki nem találta meg számításait, ezért tért vissza Magyarországra. Néhány napig még teszteli a szakmai stáb, sorsáról ezután születhet döntés.

A tervek szerint a PMFC a hétvégén újabb felkészülési mérkőzést vívott volna, de Véber György vezetőedző végül módosított a programon, mert úgy ítélte meg, hogy az elmúlt időszak kemény munkája miatt a játékosok túl fáradtak ahhoz, hogy ismét több száz kilométert buszozzanak egy edzőmeccsért, és miután saját pályájukon a felújítás miatt nem játszhatnak, inkább lazábbra veszik a hétvégét, és saját U21-csapatuk ellen játszanak.

Vermes Krisztiánnal, a legutóbb Mezőkövesden futballozó, korábbi válogatott középhátvéddel nem sikerült megállapodnia a pécsi vezetőségnek, ezért már nem készül a csapattal.

Olvasói sztorik