NB I

Pölöskey Péter aláírt a PMFC-nél

Szóba került Simon Attila visszatérése is; az ügyben eddig csak puhatolózásig jutottak a felek.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A pécsi klub vezetősége és Pölöskey Péter mindenben megegyezett egymással, így eldőlt, hogy a PMFC-t eddig kölcsönjátékosként erősítő csatár hosszú távra kötelezi el magát. A 26 éves játékos korábban a BKV Előre, a Haladás, a Ferencváros, a REAC és a Debrecen csapatát erősítette.

– Mindenképpen szeretnénk megerősíteni a támadó szekciót, ennek egyik lépése volt Péter szerződtetése. A klub részéről, a bizalom jele a hosszú távú kontraktus, amitől azt várjuk, hogy kiegyensúlyozott teljesítménnyel és gólokkal hálálja majd meg a gesztusunkat – idézi a klub honlapja Győri János ügyvezetőt.

– Nagyon örülök, hogy Pécsett maradhatok. Minden tőlem telhetőt megteszek, és igyekszem a csapat hasznára lenni. Remélem meg tudjuk ismételni a tavalyi jó szereplést – mondta Pölöskey Péter, aki az előző szezon ötödik fordulójában lépett először pályára a PMFC színeiben, és az MTK ellen győztes góllal debütált a Hidegkúti-stadionban. A teljes bajnoki évadban összesen 16 meccsen öt gólt szerzett, a Magyar Kupában és a Ligakupában háromszor tudott eredményes lenni.

A klub honlapjának cikke szerint Pölöskey Péteren kívül még egy vérbeli csatárt keres a szakmai stáb. Szóba került a Paksról gólkirályként távozó Simon Attila is, az ügyben azonban még nincs konkrétum, a felek eddig csak a puhatolózásig jutottak. A korábban Pécsett is megforduló gólvágón kívül több jelölt is van a posztra.

A horvát Davor Bratic sorsáról még nem született döntés. A védekező középpályás tovább készül a csapattal.

Olvasói sztorik