NB I

Hat játékost igazolt a Lombard

Frizoni, Sluka, Bogunovics, Zulevs, Faggyas Milán és Badics Patrik érkezik; Szűcs Lajos is hosszabbított.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hat új játékost szerződtetett a Lombard Pápa, két korábbi játékosával pedig szerződést hosszabbított – írja a klub honlapja.

Hároméves szerződést kötött a klub a 24 éves brazil Bernardo Frizonival, aki baloldai védőként és középpályásként is bevethető. Szintén a Lombard Pápa csapatát erősíti Milan Bogunovics, a 31 éves szerb védővel kétéves kontraktusban állapodtak meg, csak úgy, mint a 35 éves szlovák középpályással, Márian Slukával. Mindhárom labdarúgó a Zalaegerszegi TE csapatától érkezett.

Visszatért Pápára kétéves szerződéssel Vadims Zulevs, a 26 éves észt középpályás korábban már játszott a Lombardban. Szintén új igazolás Faggyas Milán, a 25 éves középpályás kétéves kontraktusra szignálta a nevét, ő Sopronból költözik Pápára, a Pápai Egyesített Labdarúgó Club (PELC) korosztályos csapatából pedig hároméves szerződést kapott a 18 éves Badics Patrik.

További hír, hogy újabb egy évvel hosszabbították meg a csapatkapitány, Szűcs Lajos szerződését, valamint a nyáron lejáró kontraktusú kapus, Markek Tamás is szignózta új, hároméves megállapodását.

Rajtuk kívül várható még további labdarúgók érkezése is: a Ferencvárossal szóban már megállapodtak Csilus Tamás kölcsönvételéről, valamint Benkő Krisztián leigazolásáról is, aki Svédországból szerződik Pápára.

Olvasói sztorik