NB I

Leonardo nem maradhat Magyarországon

A Ferencváros egy különös korlátozást szeretne ráerőltetni a kegyvesztett brazil légiósra.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Tovább megy a huzavona a Ferencváros, és brazil légiósa, Leonardo Santiago között a távozása feltételeiről. Bár a Blikk szerdai száma már tényként közölte, hogy közös megegyezéssel felbontották a szerződését, de esti Facebook-bejegyzéséből kiderült, hogy erről még nincs szó, mert a klub egy különös korlátozást szeretne ráerőltetni.

„Jó estét kívánok. Szeretnék tájékoztatni mindenkit a helyzetemről. Tegnap volt egy találkozóm a Ferencváros vezetőségével. Mint mindenki tudja, el akarok menni, és a klub is azt akarja, hogy távozzak. Mégis nézeteltérés van köztünk. Nagyon sajnálom, mert nagyon szeretem a Ferencvárost és Budapestet is.

Néha olyan, mintha nem lenne harag köztünk. Arra gondoltam, hogy barátokként válunk el, de sajnos a klub hirtelen egy különleges korlátozást akart betenni a szerződésemben, amely kimondja, hogy nem játszhatok Magyarországon a következő három évben. Nem hiszem, hogy ez sportszerű, mert szeretem ezt a bajnokságot. Szeretném megoldani a dolgokat, de ez nagyon frusztráló. Itt vagyok már három hete, de semmi előrelépés nem történt. Ez túl hosszú idő, és ez senkinek nem lehet az érdeke. Ez az én nézőpontom, csak szerettem volna világossá tenni” – írja Leonardo.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik