NB I

Nagy változások a PMFC-nél

A klubvezetés és a játékoskeret is alaposan átalakul.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Új ügyvezető (Győri János), új klubigazgató (Halász Gábor), új vezetőedző (Véber György), új pályaedző (Kulcsár Árpád) és új technikai vezető (Dávid Roland) tevékenykedik a PMFC-nél, és a keret is alapos változáson esett át.

Fodor Ferenc és Koller Krisztián egyaránt Nyíregyházára ment, Fröhlich Roland Dunaújvárosba, Városi Viktor pedig a Haladást választotta. A négy távozóval szemben egyelőre csak egy érkező van, Holczer Ádám kapus (Kozármislenyből). Az első edzésen csupán egy mezőnyjátékost teszteltek, Fitos László (Kozármisleny). A héten már több próbajátékos lesz, külföldieket is találunk majd közöttük. A klub néhány utánpótláskorú futballistája is a felnőttekkel kezdte meg a felkészülést. Pölöskey Pétert szeretnék megtartani, ő a Debrecen játékosa, kölcsönben volt a PMFC-nél legutóbb, vele és klubjával is meg kell állapodni a folytatásról. Az új ügyvezető megfogalmazása szerint minden poszton lyukasak, a távozókat pótolniuk kell, a csatárokat illetően pedig nagyon rosszul állnak.

– Leadtam azoknak a névsorát, akiket szívesen látnék pécsi mezben, egyelőre azonban még nem nevesítjük a listát – közölte Véber György. – Kedden Ausztriába megyünk edzőtáborba, ahonnan jövő szombaton jövünk vissza. Ott két előkészületi mérkőzést játszunk. Egyébként a számomra ideális keret húsz-huszonkét mezőnyjátékosból és a kapusokból állna.

Olvasói sztorik