NB I

Pécsről érkezik az erősítés

A PMFC-től távozó Városi Viktor két évre kötelezte el magát a szombathelyiekhez.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Győri ETO-tól érkező Novák Csanád után újabb fiatal játékost igazol a Szombathelyi Haladás. A 20 éves Városi Viktor a PMFC csapatától érkezik, és amennyiben az orvosi vizsgálatokon megfelel, kétéves szerződést ír alá – írja a Nyugat.hu.

A legutóbbi szezonban 14 NB I-es meccsen pályára lépő támadó középpályásnak június 30-án jár le a szerződése mostani klubjánál, így ingyen igazolhat Szombathelyre.

– A menedzsereim, Kövesdi Viktor és Pataky Tibor által keresett meg a Haladás – kezdte a lap érdeklődésére Városi Viktor. – Utána Artner Tamás vezetőedző is felhívott, hogy szeretne leigazolni, így jött össze a dolog. Voltak más lehetőségeim is, de ez bizonyult a legjobbnak, mert tudom, hogy a Haladásnál bátran nyúlnak a fiatalokhoz. Volt szó arról is, hogy esetleg Pécsen maradok. Voltak is tárgyalások, de nem sikerült megegyeznünk. Remélem, hogy hamar beépítenek a csapatba, de biztosan kell egy kis idő, amíg megszokom az új környezetet. Már Szombathelyen tartózkodom, és a délutáni edzésen részt is veszek.

Olvasói sztorik