NB I

Csatárhiány van a PMFC-nél

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A tervek szerint három-négy új játékosa lesz a PMFC csapatának. Jelenleg csatárposzton állnak a legrosszabbul a pécsiek. Továbbra sem tiszta, mi lesz Márton Gáborral, miként az sem dőlt el, kikkel dolgozik együtt az új vezetőedző, Véber György – írja a bama.hu.

Márton Gábort még egyéves szerződés köti a klubhoz, de nem valószínű, hogy ott tölti ezt az időszakot – az utóbbi hetekben, hónapokban történtek miatt nincs túl jó viszonyban a tulajdonossal, Matyi Dezsővel. Ráadásul kollégája, Lőrincz Emil távozott, a másodosztályú ZTE vezetőedzője lett. A helyére pedig Véber György érkezett, aki nem biztos, hogy éppen vele szeretne együtt dolgozni.

Győri János sportigazgató elmondta, hogy Véber György a keret jelenlegi tagjai közül látatlanban senkitől nem akar megválni, a későbbiekben azonban, amikor már megkezdődött a felkészülés, még jelezheti, ha valakire nem tart igényt. A lejárt szerződésű futballisták közül Fodor Ferenccel szóban megegyeztek, így a védő marad. Fröhlich Rolanddal és Városi Viktorral még egyeztetnek, a közeljövőben várhatóan megszületik a döntés.

Koller Krisztián, Pölöskey Péter és Milan Perics távozott, és három-négy új játékost szeretne szerződtetni a klub, illetve lesznek olyanok is, akik az utánpótlásból kerülnek fel a felnőttekhez.

Olvasói sztorik