NB I

Három új arc az edzésen

Németh Milánt és Drazen Okukát már csak egy aláírás választja el a DVTK csapatától.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Pénteken reggel megkezdte a felkészülést a DVTK csapata, amelynek első edzésén a nemrégiben szerződtetett Bori Gábor, valamint három új játékos is feltűnt. A klubhonlap tájékoztatása szerint Németh Milánt és Drazen Okukát már csak egy aláírás választja el a csapattól, a román Florin Pop pedig próbajátékra érkezett Nagyváradról.

A 26 éves, szombathelyi nevelésű Németh Milán később Kaposvárra került, de az élvonalban már a Pápa csapatában mutatkozott be 2010-ben. A balhátvédként és középpályásként is bevethető játékos öt évet töltött el a Lombardnál. Az NB III-as keretből verekedte be magát az élvonalbeli kezdőcsapatba, ahol később alapemberré vált.

A Svédországban született 28 éves jobbhátvéd, Drazen Okuka szerb nemzetiségű. A belgrádi Csukaricski csapatából 2010-ben igazolt Kaposvárra, ahol négy szezonon keresztül volt a keret meghatározó tagja.

Florin Pop Nagyváradról érkezett próbajátékra, a 24 éves támadó középpályás eddigi pályafutását az FC Bihor csapatában töltötte. Esetleges leigazolásáról később születik döntés.

Olvasói sztorik