NB I

Kabát Péter hosszabbított

További egy évig marad a rutinos támadó.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szerdán meghosszabbította szerződését az Újpest-szurkolók egyik kedvence, Kabát Péter. A 36 éves támadó új megállapodása 2015. június 30-ig érvényes – írja a klub honlapja.

Kabát az elmúlt hat szezonból ötöt a Megyeri úton töltött, Magyar Kupa-győzelmet és bajnoki ezüstérmet ünnepelhetett, a szurkolók pedig kétszer is az év legjobb magyar játékosának választották.

Az egykori válogatott támadó eddig összesen 143 tétmérkőzésen 71 gólt ünnepelhetett, az NB I-ben pedig 121 meccsen 56 találatot jegyzett Újpest-mezben.

Kabát Péter a szerződés aláírása után elmondta, hogy a tavaszi idény során is kizárólag úgy gondolkodott, hogy a Megyeri úton marad és örül annak, hogy a felkészülés elkezdése előtt sikerült megállapodni a folytatásról.

– Nagyon örülök, hogy sikerült megegyeznem a tulajdonossal, hiszen mindig is az volt a célom, hogy Újpesten maradjak. Többször is elmondtam, hogy itt szeretném befejezni a pályafutásomat, így külön örömmel tölt el, hogy a szünet előtt sikerült megállapodnunk. Most nyugodtan mehetek majd pihenni, minden játékos életében fontos ez a felkészülés előtt. Már korábban is sokat beszéltem Roderick Duchatelet elnök úrral, aki nagyon pozitívan állt hozzá a kérdéshez és többször is kifejezte, szeretné, hogy maradjak, és itt fejezzem be profi pályafutásomat. Kérte, hogy segítsem a fiatalokat a játékommal és tudásommal, ezért mindent meg is fogok tenni – szögezte le Kabát Péter.